TP-Link USB Printer Server hiba?
Ne privátba!
Egyébként sem tudom, én csak lefordítottam, amit kiírt. Biztos kaptál nézd meg abban! Esetleg írj típus és majd valaki megnézi neked.
Szia.
A TP-Link szoftverét nem ismerem de más gyártóhoz már volt szerencsém. A lényeg: Ha a multifunkciós nyomtató nem hálózatos kivitel akkor a gyártó USB kábelre írta meg a szoftvert hozzá. Ha routerre csatlakoztatod akkor a nyomtatás nem gond, mert a Windowsnak tök mindegy hova küldi ki a nyomtatást, azt te szabadon beállíthatod hogy USB vagy hálózati cím vagy megosztás. A Scanner viszont keményebb dió, mert ott általában TWAIN drivert alkalmaznak, ami USB összeköttetésen működik. Ekkor kell a (esetünkben) TP-Link szoftvere, amit fel kell telepíteni a számítógépre és az hazudik a Windowsnak egy helyi USB portot amit szoftveresen összekapcsol a router USB portjával. Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!