Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopot leejtettem kb 1...

Laptopot leejtettem kb 1 méterről, azóta nem indul?

Figyelt kérdés
power gombot benyomom,elkezd világítani de a venti nem zúg és a képernyő sem kapcsol, utána azzal a lendülettel ki is alszanak a kis ledek (ezt kb. 5mp-ig csinálja aztán kikapcs)

2014. szept. 21. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed?
2014. szept. 21. 19:54
 2/6 CspCsj ***** válasza:

Vagy valamelyik csatlakozás szétcsúszot belül és érintkezési probléma, vagy még valószínűbb, hogy mikrorepedés és alaplapcsere...

Töltőt húzd ki, akkut vedd ki - utána nyomd a bekapcsológombot kb 20mp-ig - töltőt dugd vissza és próbáld indítani.

Ha nem javul, esetleg megpróbálhatod szétszedni (hátha látni belül repedést/törést vagy egyéb sérülést), persze csak ha nincsen a közelben szervíz, vagy olyan ismerős akinek van gyakorlata ilyesmiben. (típus alapján a neten sok szétszedős videót találhatsz)

2014. szept. 21. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
vidd szervizbe, ha szerencséd van, csak HDD cserével és néhány alkatrész csatlakozásának ellenőrzésével megúszod.
2014. szept. 21. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
1 métert ki kell bírnia a HDD-nek, mert a gép többi része elnyeli az ütközés energiáját, ha csak nem lapjára esett.
2014. szept. 21. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem volt már hogy félméterről is megadta magát a HDD.
2014. szept. 21. 21:09
 6/6 Szirty ***** válasza:

"Mi a kérdésed?"

Az volt a kérdése, hogy leejtette és nem indul?

A helyes válasz tehát az, hogy: igen.

2014. szept. 22. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!