Notebookban ha dualgraphics-om van, hogy kell letiltani az alaplapi GPU-t?
Figyelt kérdés
Azért lenne fontos mert egyes játékoknál az integrált GPU-t akarja használni, és a dedikáltat pedig nem is érzékeli.2014. szept. 21. 22:07
1/8 anonim válasza:
Ha minden driver jól fentvan elvileg magától váltania kell. Vagy keresgélj a BIOS-ban
3/8 Tengor válasza:
Gondolkozz kicsit: miért tennének bele két VGA-t ha az egyiket le kellene tiltani, hogy a másik menjen? Van ebben logika?
Miből gondolod, hogy nem vált automatikusan a háttérben? Tedd fel a drivereket és akkor automatikus lesz a váltás!
4/8 anonim válasza:
Én is találkoztam már olyan játékkal, aminél nem váltott automaikusan, mert úgy gondolta, elég az integrált (Intel). Az ilyen esetekben (pontosabban mindig) meg lehet adni a dedikált kártya vezérlőpultjában (nekem az nVidia vezérlőpultban) kivételként, hogy az adott programot a nagyteljesítményű GPU-val futtassa.
5/8 A kérdező kommentje:
Minden driver jól van fent, és amikor rámegyek a driver programra, akkor csak az integráltat mutatja, de azt kétszer! WTF?! Képet is tudok küldeni!
És igen, azért kell mert a nyomorék játék nem tudja felfogni hogy nekem 15 fps nem elég az élvezhető szinthez, de azért ő erőlteti az integrált sz@rt, és sehogy sem engedi átállítani a dedikáltra.
2014. szept. 22. 13:24
6/8 anonim válasza:
A képet feltehetnéd valahova, talán segítene.
Egyébként milyen GPU-k vannak benne? (Processzor és dedikált gondolom...)
7/8 Tengor válasza:
Az se mindegy, hogy milyen játékot futtatsz...
8/8 A kérdező kommentje:
HD8330 és HD8670M.
2014. szept. 25. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!