Adott egy gép, amiben a procit túlhajtottam és használtam, majd wlvittem szervizelni a táp egység volt hibás, kicserélték és mikor hazahoztam és megpróbáltam átállítani a szorzót, sikerült, de a proci órajele nem változott, miért?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 23:02
11/14 A kérdező kommentje:
Jah és igen xp, de linuxal is néztem, cd ről bootolva
2014. szept. 23. 09:24
12/14 A kérdező kommentje:
A programmal sem lehet állítani, lehet hardveres a goond?
2014. szept. 23. 10:57
13/14 anonim válasza:
Írd le az egész konfig-odat, hogyan néz ki.
14/14 csacsi2 válasza:
Frissítsd le az alaplapi vezérlőket, jobb ötletem nincs. Award -ot nem ismerem annyira, de az alaplap képes szabályozni a processzor órajelet, keress erre vonatkozó beállítást. Az xp-ben a parancssorból tudod állítani az energiagazdálkodást hogy miként viselkedjen...
powercfg /change "energiagazdálkodási séma" /processor-throttle-ac xxx
Az xxx helyére a következő konstansok helyettesíthetők be:
• none - a CPU mindig elérheti a teljes kihasználtságát
• constant - a CPU csak alacsony teljesítménnyel üzemelhet
• degrade - a CPU csak alacsony teljesítménnyel üzemelhet, ezenkívül további energetikai csökkentések is életbe lépnek
• adaptive - dinamikusan változik a CPU teljesítménye, az aktuális igényeknek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!