Asus RT-N65U router-je van vkinek?
Figyelt kérdés
Van vki aki ilyet használ torira? ha igen milyen megoldással és tud-e szépen vissza osztani? (a letöltés nem izgat csak a visszaosztás mivel kicsi a netem) Előre is köszönöm!#Torrent #Asus RT-N65U router
2014. szept. 21. 19:19
1/5 P.O.C. válasza:
Beszélj már normálisabban! "vki" meg "torira"... Tán lusta vagy végigírni a szavakat? Nem sms -t írsz, hanem fórumozol éppen. Ezt a tinédzser nyelvezetet nem mindenki érti.
És nem, gyári firmware -el nem megy a "tori" seed. Emiatt általában Custom firmware -el használják "torira", pl.: OpenWrt, Tomato, stb..
2/5 A kérdező kommentje:
Nálam ezek olyan használatos szavak mint a normális eredeti kifejezésük, de csak meg lett érte azért ugye? :) persze mert hát csak Magyarok lennénk, a rövidítéseknek meg helyesírásnak nálam mindég is volt helye meg lesz is nehari :)) Köszönöm a válaszod!
2014. szept. 22. 06:22
3/5 A kérdező kommentje:
Bocs de most keltem fel és nem is kávéztam szval rövidíteni is meg közbe helyesen írni is szeretek. :) basszus annyi baj legyen már! :) de lehet nem ezt választom mert panaszkodtak a jelerősségére, de mindegy kutakodok tovább. (nem nincs ilyen routerem csak nézegetem, szelektálom még őket).
2014. szept. 22. 06:26
4/5 A kérdező kommentje:
De jól van, megfogadom a tanácsod, :) kiírok mindent majd csak hogy jobb kedved legyen. :D
2014. szept. 22. 06:38
5/5 P.O.C. válasza:
Az integrált antennásak sajnos mind ilyenek. Ha igazán jót akarsz, akkor az Asus RT-N66U lesz a te routered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!