Hogy tudom beállítani az internetkapcsolatot? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A minap szolgáltatót váltottam, kaptam egy modemet ami router is egyben. Az a baj vele, hogy nem elég erős, nem jut el a ház egyik felébe a jel. Egy barátom ajánlására vettem egy ilyen készüléket: TP-Link WA901ND Wireless N Access Point. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom beállítani ezt, hogy csak továbbítsa a jelet és legyen működő internetkapcsolat. Illetve, hogy azon keresztül tudjak szervert hostolni.2014. szept. 17. 21:43
1/5 anonim válasza:
Vagy automatikus dhcp t állitasz be vagy Dinamic IP t
És már használhatod is
2/5 A kérdező kommentje:
És ehhez van valami pontos leírás, mit hogyan hova...? Itt van még bontatlanul és amíg nem tudom pontosan, hogy kell beállítani addig nem akarok. Van róla leírás, videó vagy bármilyen anyag?
2014. szept. 17. 21:52
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Megy az csak kellett egy kis löket.
2014. szept. 18. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!