Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tönkrement volna a videokártyám?

Tönkrement volna a videokártyám?

Figyelt kérdés

Radeon HD6790 (MSI)

Ma reggel játszani akartam, de fél perc után a kép kettévágódott, felcserélődött (bal oldali kép jobbra került és fordítva), csíkos lett, ugrált, zajos volt. Nem tudom, hogy mitől, full HD filmet simán nézek, de játszani nem tudok. Ha nem lenne tiszta hogy mi is a problémám, íme 2 kép: [link]

Mitől lehet?

2014. szept. 15. 09:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Így van,tönkrement(túlmelegedett).
2014. szept. 15. 09:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Próbáld ki másik gépben, hogy ott is ilyen e.

Bár szerintem kuka.

2014. szept. 15. 09:53
 3/11 macika55 ***** válasza:

Gpu-z

Nézd meg a hőmérsékletet,játék alatt.

Amennyiben magas a hűtését is (ventik tisztítása)

Egyáltalán forognak?

Újrapasztázás,esetleg egy újabb driver.

Ebben a sorrendben nézd meg.

2014. szept. 15. 10:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Ventik forognak, kitisztítottam őket

Alapjáraton 40°C

Játék közben 64°C volt a legnagyobb amit láttam, ekkor krepált be megint a játék.

Pasztám sajnos nincs, mindjárt kipróbálom egy újabb illesztőprogrammal

2014. szept. 15. 10:45
 5/11 anonim ***** válasza:

64 fokon nem kell megmurderálnia. A tünetek viszont valóban vga hardver hibára utalnak, ahogy felmelegszik és előjönnek a tünetek. Én attól tartok, ezen az illesztőprogram sem fog segíteni. Ahogy telik az idő, már nem csak erőforrásigényes játékok alatt, hanem normál, windowsos működésnél is jelentkezni fognak.

Ez egy reális prognózis, de kívánom, hogy ne elgyen igazam.

2014. szept. 15. 11:16
 6/11 A kérdező kommentje:
2011.12.20-án lett véve a kártya, 3 év garanciával, elvileg még ki kell hogy cseréljék, vagy ha már nem forgalmazzák, remélem hasonló kategóriában lévőt kapok, vagy annyiról indulok, amennyiért vettem.
2014. szept. 15. 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem kérdéses: updateld a drivert, ha nem segít, akkor vidd vissza. Ha van prociba, vagy alaplapra integrált vga-d, a gépet továbbra is tudod majd használni, ellenkező esetben kb 3 hét várakozás.
2014. szept. 15. 13:20
 8/11 A kérdező kommentje:
A legújabb driver csak béta státuszú, de azzal sem javult a helyzet :/
2014. szept. 15. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor garis ügyintézés. Szerintem nem fogják már cserélni, vagy javítani, így az árat lehet majd levásárolni, vagy visszakapni. Ez a modell már az árgépen sincs fent.
2014. szept. 15. 13:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Furcsálltam, hogy más játékok simán mennek, ezért újratelepítettem a játékot aminél a hiba jelentkezett és megoldódott a probléma, azóta nem tapasztaltam, 1 órát játszottam a fél percek helyett.
2014. szept. 15. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!