Miért lép ki a gép ha egy jobb játékkal elkezdek játszani?
Kb pár hónapja jelentkezett ez a gond, először úgy lépett ki , hogy pár percig vissza se tudtam kapcsolni mert nem volt kép. Most , hogy kitakarítottam most csak leáll a gép ki is kapcsol, és utána egyből visszatudom kapcsolni.
Minden ventilátor működik.
Ez a konfigom:
Szerintetek mi lehet a hibás, vagy nincs olyan progi ami kiszűrné ezt?
Hőmérsékletek hogy állnak?
(nem kilép, hanem leáll, ha jól értem)
Játék közben nézd a hőmérsékleteket. Erre jó program az MSI Afterburner.
Egyébként egy ilyen gyenge lap, és a gyári hűtő már eleve egy gyenge pont. Legalább nem a 125W-os változatot nyomtad bele.
Sajnos fogalmam sincs mert nem én raktam össze.
Nekem ennyi infóm van a gépről.
De ha játszom közbe ez a program mutatja a képernyőn , hogy hány fok van, mert nincs időm letenni tálcára.
(igen leáll)
Az segítene ha levenném az oldalát és oda állítanék egy asztali ventilátort?
Igen, ez a program mutatja a hőmérsékleteket játék közben, nem kell kilépni vagy letenni tálcára.
Ezzel csak a túlmelegedést tudnánk kizárni vagy megerősíteni.
A ház oldallapjának leszerelése nem igazán javasolt. A házakat, vagy legalábbis a jobbakat, úgy tervezik, hogy egy belül kialakuló "szélcsatorna" javítsa a hűtés hatását. Ezt a leszerelt oldallap elrontja.
Nekem ilyen,hogy "játékra ,mint ha áram szünet lenne" effektust az okozott,hogy a táp nem bírta,amint nagyobb terhelést kapott bumm kikapcsolt.
Aztán visszavettem a CPU hűtő rpm-jét 1900-ról 1200-ra (kemény +3 fok) illetve a házban lévő +3 ventit kihúztam.
Úgy már jó volt (ennyi fogyasztás minusz is elég volt),majd jött rá 1,5 hétre az új táp.
Van rajta egy hűtő.
ÉS amúgy valószínű a hűtés volt , mert kitakarítottam és most max 72 fokig megy azóta és ki se lép, eddig még.
Köszi a válaszokat mindenki kap egy hüvelykujjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!