Miért van az, hogy amikor elkezdek számítógépezni 5 percen belül elkezd fájni a jobb csuklóm pontosabban a jobb széle?
Figyelt kérdés
A székem kartámlája egy szintben van a billentyűzet paddal, azaz vízszintes a karom. Az egér egy átlagos Genius, próbáltam ezerféleképpen fogni az egeret, sok mindent kipróbáltam már.Egy hete csinálja ezt, amúgy meg nem fáj, ha bármi mást csinálok!2013. okt. 30. 21:44
1/2 cli_hlt válasza:
RSI-d van: [link]
Ugye van az a jelenség, hogyha ráparkol egy kamion a lábadra, akkor az eltörik :)
Ez a betegség ennek a duálisa kb: nem egy marhanagy terheléstől sérülsz meg, hanem sok-sok kis terhelés adódik össze. Hosszú, megerőltető gyaloglás okozhatja pl. azt, hogy elreped a sípcsontod.
Ez sajnos a csuklónál is jelentkezik gépelésnél, de főleg egerezésnél.
Nekem is volt ilyen.
Vettem egy új egérpadot, amin van rugalmas csuklótámasz. Drágábbak, mint a simák, de nagyon-nagyon megéri, nagyon kényelmesek. A márka szerintem kb. mindegy.
Szerezz be egyet mielőbb, mert ez nagyon el tud vadulni, akár a... izé. Toalett használat utáni... khm... teendőket is jelentősen megnehezíti egy minden mozdulatra szúró csulkó.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. okt. 31. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!