Döglődik a tápom?
3 hónapja kicsit felújítottam a gépemet, minden tökéletesen működött, de rá pár napra nem indult be, ezért gondoltam kifújom a port belőle hajszárítóval, ezutá újra beindult, de csak a következő leállásig, így megint következett a hajszárítózás és ekkor lettem figyelmes arra a jelenségre hogy csak akkor indul be a gép ha a tápot kicsit felmelegítem, ezután bekapcsolás előtt mindíg meghajszárítóztam a gépemet, nem gondolkoztam cserén hiszen ezen kívü tökéletesen működött, akárhogy hajtottam ki.
Pár napja azonban a hardver igényesebb játékoknál 5-10 perc után kidob a windowsba semmi hibaüzenet nélkül, sőt néha újra is indul.
Egy 6 éves chieftec tápról beszélünk.
Tudom, hogy kicsit komikus a történet, de akkor ez a táp kuka? Vagy más gond lehet?
Nekem is hasonló, én is újítottam, ezzel megnőtt a fogyasztás, amit a táp nem bír el.
Szerintem szerezz jobb tápot. Vehetsz használtan, úgy negyedébe kerül.
6 éves táp, már a tervezett életciklusa vége felé jár.
Legalábbis a benne lévő elektrolit kondenzátorok közül jónéhány biztosan.
(Ha régi az alaplapod, azzal is lehetnek hasonló problémák.)
Jó hír, hogy egyszerű szemrevételezéssel látható, hogy melyik púpos (ez nem üzemszerű dolog), a rossz, hogy előképzettség és/vagy eszközök nélkül több kárt lehet okozni az otthoni buherával, mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!