XDL Basic X-01 házba ASRock FM2A75 Pro4-M alaplap + AMD Athlon II x4 750K procihoz milyen hűtést ajánlotok? (Procira komolyabb tuning várna 4.5-ig terveztem ) 400W FSP HEXA tápom van.
4,5 GHZ nem komoly tuning, emmehtsz 4,7-4,8-ig is.
Mivel egy normálisabb hűtő jóval értékesebb, mint a házad, ezért add el mostanit, és vegyél egy tágasabbat helyette.
Egyénként akármilyen jobb 12-14,as hűtő jó lesz.
Pl Thermalright Macho120 nem túl nagy, jól hűt, csendes, és csak 12k.
Nem akarlak letörni, de egy 16,000 processzorra tényleg költenél még pluszba 10-12 ezret, hogy tudja azt amit egy 24 ezres proci?
Ha mégis, akkor én Cooler Master 212 evot ajánlanék. használtan 8k és push-pull is könnyen kialakítható rajta, valamint a hatékonyságához képest nem túl méretes (de azért mérd le befér-e).
Megjegyzés: Nem írtál kártyát. Pedig ha húzod a procit jelentősen megnő a fogyasztása és nem biztos hogy elég lesz a 400W.
gondoltam arra is, msi hd 7850 1GB OC.
az a baj, hogy más procihoz, más lap kell, és drága lenne egy újítás :'D ösztöndíjból meg nem kivitelezhető..:|
Nem érem mért ragaszkodsz ehhez a házhoz.
Olcsó vacak, és nem férnek bele olyan hűtők, amik jók tuninghoz.
Igen, a házat is megnéztem. Még egy szög a tuning koporsójába. Hiába teszel egy normális hűtőt a procira, ha a venti csak a meleg levegőt fújja a bordákra. Ami van légmozgás azt csak a gyenge táp produkálja.
Értem, hogy nincs zseton nekem is csak a szoctám, a minimális ösztöndíj és néhány hétvégi tescos műszak jutott. Ebből a konfigból nem sokat tudsz kihozni, szóval inkább gyűjts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!