Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghalt a tápom?

Meghalt a tápom?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy délelőtt apám szólt, hogy menjek ebédelni, a gépet bekapcsolva hagytam. Megyek vissza, látom, hogy a gép kikapcsolt, már ez is fura volt, de gondoltam lehet csak alvó állapot. Próbálom bekapcsolni, semmi. Még egyszer, semmi. Gyorsan vaneáram,tvnélvan,akkorittis. Másik tápkábelt megpróbáltam bedugni, azzal is semmi. Felhívtam egy informatikust, mondja próbáljam meg, hogy 10 percig nem rakom áram alá. Másfél óráig nem volt, megpróbálta semmi. Valami más ötlet esetleg?

U.i.: Lehet apám húzott ki valamit, amennyire tudtam átellenőriztem, de teljesen én sem tudom mi hova való. Ha lefotóznám a gépházat belülről megtudnátok esetleg mondani, hogy minden kábel a helyén van-e?

2014. aug. 21. 17:07
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Dancsó Péter :D

Amúgy.. lehet hogy hülyeségnek fog hangozni amit mondok,de velem is előfordul amikor keresek valamit pl. a hűtőben pedig ott van az orrom előtt.

Táp be van kapcsolva?

Fali csatlakozó?

2014. aug. 21. 17:11
 2/34 anonim ***** válasza:

"Lehet apám húzott ki valamit"

úgy gondolod, hogy: -addig amíg ebédeltél szétkapta a gépházat, kihúzott valamit, összeszerelte , hogy mire mész kibabráljon veled?

2014. aug. 21. 17:13
 3/34 A kérdező kommentje:

:D

Minden úgy volt ahogy normálisan lenni szokott, Az elosztó is működik.

2014. aug. 21. 17:14
 4/34 A kérdező kommentje:
#2 Megragadtad a lényeget. Én arra gondoltam, hogy be ment a szobába levette a gépház oldalát, és kihúzott valami kábelt, nem egy nagy ördőngősség. Amúgy meg van rá oka, ami nem publikus.
2014. aug. 21. 17:17
 5/34 anonim ***** válasza:

Hát akkor nagyjából bármit kihúzhatott.

Nem lóg semmilyen kábel se odabent?

2014. aug. 21. 17:19
 6/34 A kérdező kommentje:
Szerintem nem.
2014. aug. 21. 17:23
 7/34 A kérdező kommentje:
De ennyi elég volt az utóiratról, esetleg a rendes kérdésemre ha lenne valami tipp azt megköszönném
2014. aug. 21. 17:24
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Egye fene...jöhet egy kép:D
2014. aug. 21. 17:34
 9/34 anonim ***** válasza:
jaja jöjjön..
2014. aug. 21. 17:47
 10/34 anonim ***** válasza:

Ha már szólásmondás,akármicsoda:

Üsse kő,lökjed :D

2014. aug. 21. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!