Meghalt a tápom?
Az történt, hogy délelőtt apám szólt, hogy menjek ebédelni, a gépet bekapcsolva hagytam. Megyek vissza, látom, hogy a gép kikapcsolt, már ez is fura volt, de gondoltam lehet csak alvó állapot. Próbálom bekapcsolni, semmi. Még egyszer, semmi. Gyorsan vaneáram,tvnélvan,akkorittis. Másik tápkábelt megpróbáltam bedugni, azzal is semmi. Felhívtam egy informatikust, mondja próbáljam meg, hogy 10 percig nem rakom áram alá. Másfél óráig nem volt, megpróbálta semmi. Valami más ötlet esetleg?
U.i.: Lehet apám húzott ki valamit, amennyire tudtam átellenőriztem, de teljesen én sem tudom mi hova való. Ha lefotóznám a gépházat belülről megtudnátok esetleg mondani, hogy minden kábel a helyén van-e?
Hozzáértők :D
Mivel nem tudjuk hogy mi hogy van a gépedben így nehéz megmondani hogy konkrétan mi a hiba..
Nem vagyunk médiumok..
20-as igen, igen
21-es A táp: RS-600-ACAB-M2
A többi is érdekel?
Az érdekelne hogy mi hogy van bekötve...
Feltöltöttem egy képet az egyik gépemről,csak hogy lásd hogy mire gondolok:
Ilyesmi képeket,csak lehetőleg többet.
Közelit a csatlakozókról is ha lehet..
MSI GTX 770 :) 4GB (a Watch Dogs 3GB-t igénylő ultrája és Modolt Skyrim miatt)
Amúgy R9 280X-et vettem volna (ha nem artifactolna egy csomó)
Bár végül is nem jelentett problémát a GTX 770 vásárlása sem,legalább van PhysX,Shadowplay meg GeForce Experience.
Meg úgy összességében hűvösebb (60 fok fölé sose ment még full terhelésen se)
Halk (csak max terhelésen hallható,de nem hangosabb akkor se mint egy átlag gépház venti,zárd oldalú gépházzal nem hallható) és picivel kevesebbet eszik mint az AMD társa.
Ha megemlítenéd hogy miért ekkora a táp:
Akciós volt,magyar forintba körülbelül 12.000 lett volna.
Szóval,gondoltam miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!