Márkíí kérdése:
Egy Chieftec 450w Ctg-450-80P 80+os elbír egy hd 5870 gigabyte windforce-t? Másik hogy a VGA-n 2 db 6 pines csatlakozó van de a tápomon én akárhogy keresem 1db 6 pines csatlakozóm elég-e egy csatlakozó a VGAnak? Vagy cserélnem kell tápot?
Figyelt kérdés
Ha cserélnem kell tápot...akkor valaki ajánlana egy nagyobbat esetleg csere beszámítással a fennt említett tápra,persze ráfizetek! :)2014. szept. 10. 08:10
1/2 anonim válasza:
Nem elég, azért van két csatlakozó rajta mert mind a kettőre szüksége van. Én is ilyen kártyát használok (csak sapphire). Egyébként elvileg elbírja bár táp terén én nagyobbat használok, de nem emiatt: 4hdd, i7-920-as proci, stb...
ez viszont lehet megoljda a problémád
2/2 P.O.C. válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!