Mire jó ha egy billentyűzeten usb csatlakozó van?
Figyelt kérdés
Genius KB-G265 billentyűzetet kaptam, és van rajta usb csatlakozó. Mármint nem a gépre csatlakozik usb-vel,(oda is) de magán a billentyűzetbe lehet USB-t rakni. Mire jó ez,mit tudok beledugni?2014. szept. 1. 17:19
3/7 anonim válasza:
Miért kell egyböl lelőni a poént, miért nem lehet picit hagyni hagyni hogy örlődjön kétségek közt?
4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván...csak nem értem az értelmét, amikor a gépen is van bőven usb.
2014. szept. 1. 17:27
5/7 halalfalo válasza:
Mert egyszerűbb a kezed mellé bedugni, min a géphez hajolgatni. Főleg, ha a gépházon alul van a csatlakozó. Nekem még egy kis ajtócska is volt előtte a régi házamon, és ki kellett másznom a székből, hogy bedugjam a pendrive-ot.
6/7 anonim válasza:
Igy elegáns egy olyan helyen ahol nem kézközelben van maga a pc. Ezzel is próbál meggyözni a gyártó hogy az ő termékét vásárold, mert a verseny nagy.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint kényelmi funkció :)
2014. szept. 1. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!