Ugye ez a D-Sub (VGA) csatlakozó?
Úgy döntöttem, hogy lecserélem az idén 14. életévét betöltő CRT monitoromat egy újra, szóval gondolhatjátok, hogy mennyire értek ehhez, illetve mennyire követtem ezt az egészet valaha is. Ez lenne a kiválasztott:
Azt írja, hogy van VGA csatlakozója, így elvileg tudom majd használni. (HDMI csatlakozó nem használható a gépemhez, ez legutóbb okozott problémát annak, aki újra rakta, mert vinnie kellett a monitoromat is)
Ilyen a csatlakozóm:
Google-ból tájékozódva ez a VGA, de biztos akarok lenni benne olyanoktól, akik értenek is hozzá, illetve lenne még néhány kérdésem.
Csak megveszem majd a monitort, bedugom, gondolom némi beállítás a monitoron és kész, élvezem? Vagy a windowsban is álligatnom kell valamit vagy számít, hogy milyen videókártyám van? Azért kérdezem ezt, mert először a 3D-s LG monitort szerettem volna, de ahhoz már van driver is, szóval nem csak bedugom és minden működik. Én pedig jobban szeretnék megmaradni ezen a szinten, ha lehet.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!