Mit javíthatnék a gépemen?
asrock am2+ lap
phenom x4 840 4x3,2Ghz
3GB DDR3 ram
500W cef táp
6770 1GB VGA
nincs sok pénzem igy új gép kilöve de mit javithatnék rajta hogy a uj játékok menjenek elég jó beállitásokkal?
monitor : HKC 19colos 1366x768
Először is én ráraknék pár GB memóriát az alaplapra, vagy 4-re, vagy 8-ra vagy 16-ra egészíteném ki, a lényeg azon van, hogy 2-ő hatványai szerint...
Másodszor pedig vennék majd egy nVidia videokártyát! :-)
Csodát ettől a géptől ne várjál. A jelenlegi videokártyádat én nem bántanám, mert bár válthatnál mondjuk egy jobbra, de amire úgy igazán megérné, ahhoz mélyebben a zsebedbe kellene nyúlni, azt pedig most nem teheted meg az elmondottak alapján. Később, ha új gépet veszel majd rakhatsz bele egy r9 280x-et amivel már meg leszel elégedve.
Memóriát én 8GB-ra bővíteném (ezt majd viheted tovább az új rendszeredbe is, szóval pl: [link] valami ilyesmire gondolok.)
Igazmondó (Részben) azért áll 35%-on, mert folyton nvidia reklámozást tol a fórumban. A mostani kártyád teljesen jó, ne bántsd, ha nincs rá pénzed. Természetesen a legújabb játékok magas beállításon nem fognak elfutni, de hát kompromisszumot kell kötni, ha nem tudsz rá áldozni.
A memóriát bővítsd, lehetőleg 2, vagy 4 gigás modulokban gondolkodj, ahogy előttem is írták.
Mivel anyagilag nem teheted meg, ezért az SSD is kiesik (gyorsabb betöltés), de ránézésre az alaplapod nem támogatná a sata III-at, sata II-n meg alig ~20% a gyorsulás a hdd-hez képest.
Kérdező, a WD magasabb beállítások által elvárt követelmények (közepes beállítás):
Core i7-3770 4-Core 3.4GHz
FX-8350
GD CPU hardware score: 10
Login
GeForce GTX 560 Ti
Radeon HD 7850
GD GPU hardware score: 9
Login
8 GB GD RAM hardware score: 9
Win 7 64
DX 11
20 GB
A minimum követelmény közül a ramnak sem felelsz meg:
Core 2 Quad Q8400 2.66GHz
Phenom II X4 940
GD CPU hardware score: 7
Login
GeForce GTX 460 768MB
Radeon HD 5770 1024MB
GD GPU hardware score: 7
Login
6 GB GD RAM hardware score: 8
Win Vista 64
DX 11
20 GB
No meg ugye ez azzal is jár, hogy 64 bites operációs rendszernek kell lennie a gépeden. Jelenleg a 3 giga ram miatt nem tudom, hogy milyet használsz.
értem, lehet nem kéne ezt irnom erre de valahogy nem értek veled egyet oké régi vas és kell ram nem ártana vga de
https://www.youtube.com/watch?v=27OcxV3tr70
ezt a videot látva azt mondom hogy ez a cpu még elég játékra ezzel a felbontással, sokak most vesznek 740k cpu-t ami teljesitményt ez hozz már évek óta nekem
egyetértel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!