Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újratelepítettem a gépem és...

Újratelepítettem a gépem és nem tudok internethez kapcsolódni mert nem talál a hálózati adapterhez illesztőprogramot, mi a gond?

Figyelt kérdés
Itt egy kép a hibaüzenetről: [link]

2014. szept. 5. 18:00
1 2
 11/16 P.O.C. ***** válasza:

Google első tálat: [link]

Tényleg ilyen nehéz? -.-

"Please Select your operation system first:"

Itt kiválasztod hány bites Windows 7, letöltöd a drivereket (Mindet!!!), feltelepíted, majd örülsz.

UI: Amúgy ezeket meg kellett volna, hogy kapjad CD -n az alaplaphoz. Ott van olyan funkció, hogy 2-3 kattintással minden szükséges drivert automatikusan feltelepít. És nem kellene most egyenként geccsolni vele.

2014. szept. 6. 20:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Bolond vagyok én ehhez :D köszi a segítséget és kevesebb flegmaságot légyszíves:)
2014. szept. 6. 23:32
 13/16 anonim válasza:
42%

A faxt szemtelenkedtek ti itt!

Kérdezett valamit normálisan válaszoljatok normálisan ennyi lenne az egész

láma g*ci kockák -.-"

2014. szept. 7. 11:18
 14/16 P.O.C. ***** válasza:

A faxt trollkodsz te itt!

Semmi közöd a kérdéshez, mert nem tudsz értelmesen, kulturáltan megnyilvánulni, illetve semmi építő jellegűt nem tudsz hozzászólni, amivel a hozzászólót felvilágosíthatod, mert olyan sötét vagy mint a radványi erdő.

láma g*ci p*csfej -.-"

2014. szept. 7. 11:45
 15/16 anonim válasza:

Kérdeztelek te barom.arcú

Elmész te a kur.va any.ádba

2014. szept. 8. 14:18
 16/16 anonim válasza:
Lopd el a soraimat légyszí
2014. szept. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!