Szeretném frissíteni a telefonomon az androidot, de nem talál hozzá újjat, pedig már rég kijött :/ Mi lehet a gond?
Lehet, hogy nem is akarsz frissíteni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Tudom...tudom....de néztem,hogy kellene..letöltöttem (EMMA), de regisztrálni kell rá... reg. sikeres azt írja,de előbb aktiválnom kell emailen....de oda nem jön meg az email :S próbáltam már freemailesre és gmail-esre is...
egy másikat is letöltöttem...de ott nem akarja hozzáadni telómat... kikapcsoltam, rátettem usbről és nyomtam a hangerőgombot de semmi :S
valami ötlet ? :/
Elfelejtettem írni nem Flash Tool kell hanem Flashtool, egyben. Az előbbi a Sony eszköze nyitott bootloaderes telefonokhoz, valószínűleg ezért kell regisztrálni. A második egy Sonytól független program a Sony telefonok frissítéséhez. Nem kell regisztrálni, csak letölteni a programot és a telefonhoz való romot. A telefont fel kell ismertetni a programmal (hangerő le és csatlakoztatás, előtte a C:/Flasthool/Drivers mappából az U-hoz való drivert feltenni), majd lehet frissíteni amihez már találsz leírást a neten. Nem nehéz, néhány pipa és kattintás meg 5-10 percnyi várakozás és kész.
Kerestem hozzá romot is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!