XP telepítésekor azt írja hogy nem talál HDD-t. Akkor most vegyek egy HDD-t, vagy más a gond?
A HDD az a merevlemezt jelenti. Gondolom van merevlemezed a gépben. Vagy nincs? Ha nincs, akkor vegyél, igen.
Egyébként nekem akkor írt ki például ilyet, amikor SATA merevlemezre telepítettem a Windowst, mert ilyenkor fel kellett előzőleg telepíteni az alaplaphoz kapott SATA vezérlőt (egy floppyn volt rajt)
Ha esetleg neked is ilyen módon van, akkor F6-ot kell nyomni a Windows telepítő indulásakor, ki is írja egyébként.
kinyitod a gépet, megnézed, hogy tényleg SATA winchester van-e benne.
Ha igen, akkor megnézed az alaplap tipusát, és egy másik gépen letöltöd a hozzá való SATA vezérlőprogramot, és kimásolod floppyra.
Ha nincs benne floppymeghajtó.. na úgy már érdekesebb lesz.
Ilyet még nem csináltam. Ötletem nyilván lenne, de lehet, hogy jön majd egy hozzáértőbb, aki már csinált ilyet a gyakorlatban is.
Ezt találtam:
Ezzel megpróbálhatsz csinálni egy DOS boot CD-t, és a CD-re utána ráírod még a SATA vezérlőt is, amit letöltöttél.
Az asztali gépen aztán bootolsz erről a CD-ről, és ha elindul a DOS, akkor átmásolod a SATA vezérlő fájljait a CD-ről a floppyra. Utána indulhat az xp telepítő CD
ja hogy nincs benne winchester egyáltalán?
akkor venni kellene egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!