Megéri ezt a gépet megvenni?
Nézd: azért nem ajánljuk az előre összerakott gépeket, mert aki beleteszi a gépedbe az alkatrészt az teljesen megköti a kezed.
-Egyrészt ugye ha valami kevésnek bizonyul akkor nem bonthatod meg a gépházat hogy cserélj bővíts vagy garanciát veszítesz. Alkatrészenként is lehet garanciát érvényesíteni, nem kell egy bezárt gépre alkalmazni. Amit vásárlás előtt még választhatsz az egy procihűtő +7000 Ft-ért és az alap videokártya kicserélése egy másikra + 12.000 Ft-ért.
-Általában (sokszor )aránytalan gépeket árusítanak. Itt is egy 51.000 ft-os procihoz adnak egy 28.000 ft-os videokártyát. Miért? Ha játszani akarsz pont fordítva kellene legyen!
-Nem tüntetik fel az alkatrészek pontos típusát. A tápnál nagyon fontos lenne, nem mindegy hogy egy 500W-os FSP van a gépben vagy egy 500w-os LCPower. 100% biztos vagyok benne hogy valami olcsó 4000 ft-os táp. Fontos lenne tudni a merevlemez típusát is.
-Utolsósorban pedig mindig legyél résen az ilyen gépekkel. Mindig jusson eszedbe, hogy az eladónak is meg kel élnie valamiből. Mit gondolsz ezt a 160.000 Ft-os gép alkatrészeit ő mennyiért szerzi be és rakja össze (mert az imperium Computer rakja/rakatja össze), hogy még haszna is legyen belőle amikor eladja neked?
Minek írod ki a kérdést akkor?
Tudod jól te is hogy nem éri meg,de te makacs vagy,és nem értesz hozzá,ezért úgyis azt fogod venni,csak ezt nem írtad le a kérdésbe.
Hát hajrá,sok sikert,csak majd ne potyogjanak a könnyeid,mikor te a "Gamer i5 HD super PC"-vel 160 ezerért 1080p-n low-on,míg normálisan összerakott géppel azonos összegből más Ultra-n fog játszani.
Te pénzed,úgy vered el ahogy akarod,vedd csak meg nyugodtan,jó lesz tanulópénznek.
1 nem értek a gépekhez csak kiváncsi vagyok hogy megéri e vagy nem
2 kérdezni lehet vagy bûn?
3 nem terveztem megvenni mindig elôszôr meikugkérdezek informatikusokat csak most nem volt rá ideje hiszen nyaralni aka ma egy keveset! És k**vára kösz aki beszolt remélem most boldog
Én is vettem egy ilyesmi gépet 2 éve. Bármelyik alkatrész megváltoztatható, csak sajnos az excel dokumentumot nem tudom megynitni, hogy javaslatot mondjak, mert nincs office a gépemen. Eleve VGA nélkül vettem , a tápegység meg egy Cooler Master Elite (RS600-acabm2). Nem egy csúcs az tény, de csak 10 rongy nem négy. Annyira nem lehet veszélyes, ha 3 év garit vállalnak. Nem volt lepecsételve az oldala és utalást se találtam rá, hogy ha megbontom akkor a garancia érvényét veszti. Akkoriban jó alapnak bizonyult kiindulásnak, persze mostanra csak a proci és a vinyó maradt belőle. [link]
Akkoriban még rákerestem minden hardverére, hogy mennyi lenne külön-külön ugyanaz, ha én rakom össze, de mindig 10k Ft-tal több lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!