Megéri ezt a gépet megvenni?
hol a gép vazze?
és igen is írjuk, hogy előre összerakottat ne vegyél, igenis válaszd ki alkatrészenként mit szeretnél bele!
nos elmondom miért ne vegyed meg :
a proci rendben van
az alap lapnak kevés a bővítése lehetősége + nem fogad ujgenerációs procikat tehát ha majd egyszer bővíted proci ugyben akkor új lap + új proci ami teljesen felesleges ha már msot is mehet bele
ram : biztos vagyok benne hogy ez cl11 es és nem cl9-es és nem írja hogy kites lenne ami -30% a gyorsaságából
dvd író : aztaaaaa de komoyl cucc :D
gtx 750 : hát ebben az árban van jobb is és gondolom ebben az árkategóriában jatszani akarsz .. nos ez nem lesz hozzá a legjobb választás mert nem elég erős
táp : noname szar biztos vagy benne hogy erre rá mered bízni a 150 ezres gépedet ? én nem tenném emrt ez visz magával mindent akkor :D
ház : rendben van
3 év jótállás azaz 3 évig hozzá sem nyulhatsz a géphez fejlesztés ügyben mert volt nincs garancia :D
gondolom azért akarsz így venni gépet mert nem bírnád össze rakni ebben az esetben ott helyben összerakják neked :d
Na, én is kifejtem a véleményemet, szépen sorban:
-proci ok, bár i5-4440/4460 is elég lenne
-annyi, hogy nem h97-es, vagyis nem fogadja a következő generációs (Broadwell) Intel procikat
-ez is oké
-jó lenne tudni a márkát és a típust, mert nem mindegy, hogy a legolcsóbb Toshiba, vagy egy wd black van a gépben
-dvd író, jó ha van
-na ez valami vicc, r7 265/r9 270 illene ilyen árkategóriájú gépbe
-procihűtőnek bőven elég a gyári
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!