Vélemény erről a Lenovo laptopról? (megbízhatóság, ár/érték, stb)
Figyelt kérdés
Lenovo szervíz van már akkor Magyarországon? Nem kevés a 2 év garancia?
Ha nem ez lenne, akkor egy másik alternatíva ez a HP Probook, aminek 3 év garanciája van.
2014. aug. 28. 22:11
1/5 anonim válasza:
HP semmiképp, jó párszor megszoptam már HP-val. A Lenovo megbízható, ne aggódj, nem lesz baja.
2/5 anonim válasza:
Lenovo rohadttul nem megbízható, nekem 3 Lenovo-m volt már és minden bajuk volt, végül 1 éven belül elromlottak (végleg). Volt ezen kívül 2 Dellem és 1 HP-m, ezek elég sokáig bírták és igenis számított náluk 3 év gari, mert a Dellnek volt vmi pici baja a 3. évben, 6000 Ft lett volna ha nincs garancia. Az egyik Dell 8 évig bírta aztán eléggé belassult a másik 2 (Dell, HP) 6 évig. Sok ismerősöm az Asust dícséri a legjobban, én viszont a Dellt.
4/5 anonim válasza:
Ebben a kategóriában a 4-es sorozatú HP és ez a Lenovo is megbízható gépnek számít. A fentiek közül inkább a Lenovo-t vedd, mert az AMD vga-kkal driver gondok szoktak lenni.
Olyanokra meg ne hallgass, akiknek volt 3 gépe és abból csinál statisztikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!