Szerintem aki 3. válaszolt az fogom venni egy fx 6300
2014. aug. 26. 12:05
12/19 anonim válasza:
Az Fx 6300 az jó lesz de ha belefér akkor a #4 válaszolónak az i5 4440-es ét is érdemese lenne megvenni mert erősebb bek a magjai a i5-nek de jó az fx is de lehet hogy hamar cserélni kell a ventit rajta/érdemes cserélni.
2014. aug. 26. 12:39
13/19 anonim válasza:
Minek venne valaki ugyanannyiért gyengébbet?
Igen AMD a tesztek alatt is verte a gtx660-at.
Tisztelt igazmondó,attól hogy fan vagy és minden szövegedbe ez megnyilvánul,bár csak finom "Nem rossz az AMD ,csak aki minőségit akar venni NVIDIA"... kb. ez a lényege a szövegeidnek.
A tesztek,videók,fps számok nem hazudtak nem hazudnak és nem is fognak hazudni.
2014. aug. 26. 13:03
14/19 anonim válasza:
Tök jó, hogy ti így netháborúztok itt de amíg ti itt nyomjátok én addig az említett 270X-el Crossfire-ben bányászok :$$ Olyan poolom van, hogy mindj gazdag leszek :D :D
Egy jópofa ember írt nekem egy üzenetet privátba, aminek az volt a tárgya, hogy "Ezek fogyatékosok" :-) ...és az üzenet felhívta a figyelmemet arra, hogy nézzek vissza erre a témára, mert itt megtalálom a tárgyban említetteket! :-)
#8, #9 és #13 válaszolónak:
:-)
2014. aug. 26. 15:29
17/19 anonim válasza:
HUN_Sector te meg hivatalos weboldalt nem nézel ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!