"Pontosabban: ha 4 magos Intel és 4 magos AMD között választhatok, akkor melyik jobb? "
ha nincs pénzem akkor az AMD, ha van akkor az INTEL
"Ha 4 magos Intel és 8 magos AMD között választhatok melyik jobb? (CSAK JÁTÉKRA)"
a 4 magos INTEL
2014. aug. 23. 16:32
2/11 anonim válasza:
Én is most építenék gépet de pénz szűkében vagyok most, vagy veszek egy fx6300 vagy várok és lesz pénzem egy i5 4460-ast venni !!
2014. aug. 23. 16:34
3/11 anonim válasza:
Az AMD 8 magos processzorára szinte nem is írnak játékot, nincs ami kihasználja mind a 8 szálat, ezért az Intel nyer.
2014. aug. 23. 16:34
4/11 anonim válasza:
"vagy veszek egy fx6300" és hozzá való alaplapot
" vagy várok és lesz pénzem egy i5 4460-ast venni" és hozzá való alaplapot
:)))
jól meg kell gondolni, mert nem cserélhetsz később i5-re a most vásárolt AMD alaplappal :)
2014. aug. 23. 16:36
5/11 anonim válasza:
Azt tudom de ha legközelebb újítok akkor nem csak proci hanem ram csere is lesz ! Szóval komplett csere lesz mert ddr4-et nem fog támogatni az olcsó lapom !! Szóval még elválik :D
2014. aug. 23. 16:41
6/11 anonim válasza:
Intel jobb választás. Spórolnék a helyedbe, ha éppen csak AMD-re van pénz
2014. aug. 23. 16:41
7/11 anonim válasza:
Én is tudom de nem akarok sokat költeni most ,mert 2 év múlva cserélnék új intel procira meg ddr4-re !! Meg felhasználásomra elég az fx !! De még úgy is elválik !! Elkéne tudnom adni a ps3-at is :D
2014. aug. 23. 16:46
8/11 anonim válasza:
Szerintem 8 magos AMD lazán vinne ilyesmi játékokat. Feltéve, hogy van mellette jó videó kártya, megfelelő mennyiségű RAM.
Nekem egy AMD Phenom 9600 4 magos processzorom van, csak nálam van lassan 3 éve, és eleve használtan vettem! Még most is jól viszi a legtöbb játékot, pedig már több éves!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!