Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopba vegyek inkább U-s...

Laptopba vegyek inkább U-s jelzésű processzort, vagy a sima core i5 4200m jobb?

Figyelt kérdés
Néha multizásra, játékra is használnám a gépet. A túlmelegedés elkerülése miatt és az olcsósága miatt vennék inkább U-t, viszont félek akkor nem lenne elég a teljesítménye a procinak.

#processzor #Intel Core i5 #laptop #u processzor #core 5
2014. aug. 21. 15:53
 1/5 manusz501 válasza:
27%

A kettő közül inkább a core i5 4200m a jobb.

de ha az IntelŸ Core™2 Duo Processor T9600 foglalata jó az alaplapodba akkor inkább azt . itt az összehasonlítás:

[link]

2014. aug. 21. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Én inkább az M-et választanám.

Egyébként ha nem tervezed, hogy napi 10 órát fogsz játszani komolyabb játékkal, akkor annyira nem kell parázni.

Meg hát attól is függ, hogy mivel akarsz játszani. Vannak olyan játékok, amikkel lazán elbánnak a laptopok is.

De a komolyabbaknál sajnos tényleg melegednek rendesen. Az ilyeneket én inkább kerülöm...

Nekem i5-3230M-em van nvidia GT 740M-mel. Ha 60 körül marad legfeljebb a hőmérsékletük, akkor nyugodtan játszok. Ha viszont 70 fölé megy, akkor már inkább hagyom...

Crysis 2-vel, meg Battlefield 3-mal játszottam viszonylag sokat. Azok már az általam felállított határt feszegették azért...

De persze nem ultrán játszok 16x-os élsímítással...

2014. aug. 21. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Laptopokról volt szó, ember...

Meg ne 6 éves notebook processzorokat ajánlgass már...

2014. aug. 21. 16:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Laptopról lenne szó, (Lenovo ideapad) én is GT740m-es videókártyára gondoltam, csak nemtudom eldönteni, hogy U-vagy M- i5-ős procival. M-esre könnyebben melegedhet, az U-s meg esetleg teljesítményben nem a legerősebb. Ezen vacillálok... Köszönöm a válaszokat eddig is.
2014. aug. 21. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
U-sok közül én csak az i7-eseken gondolkoznék el. i5-ön még talán, de inkább M-es felé hajlanék... U-végű i3-ast meg soha! :)
2014. aug. 21. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!