Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Seasonic G360 vélemények?

Seasonic G360 vélemények?

Figyelt kérdés
Mennyire jó vétel 20k-ért? Mennyire halk? Esetleg nincs róla olyan grafikon, ami megmutatja a ventifordulatot adott terhelés mellett?

2014. aug. 20. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Én nem venném meg ennyiért, (jó nekem az olcsóbb is) de egy 80+ Gold táp esetében nem rossz ár.
2014. aug. 20. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Én sem venném meg. Egy 80+ bronz táp mindenre elég, és ennyi pénzért kapsz egy minőségi 600W-osat is.
2014. aug. 20. 12:21
 3/8 A kérdező kommentje:
100W-ot fogyaszt a gépem, mit kezdjek egy 600W-os táppal? Nem attól lesz jó egy táp, hogy 600W-os, tekintsünk el most a teljesítményétől. Ha úgy adódik, akkor egy GTX680-at is elbírna ez a kis Seasonic.
2014. aug. 20. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem fogadod el, amit mondtunk, akkor miért tetted ki a kérdést?

Ha 100W-ot fogyaszt a géped, nem hiszem, hogy egy 80+ gold tápra lenne szükséged.

Vehetek én BMW-t is, de minek, ha egy Opel kielégíti az igényeim?

2014. aug. 20. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A Seasonic tápok legendásan jók. És csendesek.

Minden márka esetében azokra a típusokra vadásznak a népek, amikbe a Seasonic szállította az elektronikát.

2014. aug. 20. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Ezt tudom én is, a Seasonic tápok a legjobbak közé tartoznak. De egy 100W fogyasztású gépnek nem hiszem, hogy gold tápra lenne szüksége.
2014. aug. 20. 14:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#6 Ezt bízd a kérdezőre. Az ő pénze, az ő döntése.

Egyébként szvsz. mindenkinek gold, vagy platinum tápokra lenne szüksége, hogy kevesebb áram menjen veszendőbe. A rossz hatásfokú tápegység egyszerűen pazarlás.

2014. aug. 20. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam, hogy mindig ennyit fog fogyasztani a gépem, valószínűleg lesz az még 200W is a későbbiekben. De az biztos, hogy 300W fölé nem fogok menni, mert nincs szükségem akkora teljesítményre. Szóval teljesen értelmetlen lenne 600W-os tápot vennem, azt a pénzt amit a nagyobb teljesítményre költenék, inkább elköltöm a jobb hatásfokra, és a (remélhetőleg) megbízhatóbb belsőre. Ha ebben a 400W alatti (max 450W, de már az is felesleges) kategóriában van jobb ötleteted, akkor azt várom, és mindenképp fontolóra fogom venni.

---

"Egyébként szvsz. mindenkinek gold, vagy platinum tápokra lenne szüksége, hogy kevesebb áram menjen veszendőbe."

+1

Csak sajnos túl nagy még a felára.

2014. aug. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!