Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sapphire R9 280X OC Dual-X...

Stark2000 kérdése:

Sapphire R9 280X OC Dual-X vélemények? Vagy (Magyar) tesztek, Unboxingok? Játékbeli teljesítménye? Esetleg olvasni való?

Figyelt kérdés

2 év garancia van rá, de jóval olcsóbb valahol mint pl. egy MSI. Az órajelei miben térnek egy pl. egy Asus DC2T-től? Vagy azt meg lehet oldalni órajel húzással is?? Esetleg gyári órajel adatok?

(Sajnálom, vásárlás előtt vagyok 2 nappal, és most már biztosra akarok menni hogy ez lesz!)

2014. aug. 18. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet húzni, jó kis kãrtya, megveheted.
2014. aug. 18. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Annak örülök, de szerintem megvárok még pár választ a hozzáértéktől. (Ezzel most nem leszólni akarlak Bence, láttam pár kommentedet, és véleményem szerint te eléggé aktív válaszoló vagy itt, ráadásul rengeteg jó választ / tanácsot adsz! Jól értesz a témához..)
2014. aug. 18. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ha van ennyi pénzed, és el is döntötted, hogy ezt akarod, akkor vedd meg, egy darabig jó lesz bármire! :-)

...miután megvetted és telepítetted majd kiváncsi leszek a tapasztalataidra, ugyanis az (ATi) AMD Radeon kártyák érdekesen kezelnek bizonyos dolgokat, ami egy nVidia kártyának nem okoz gondot... ...de ez is csak attól függ mire akarod használni a kártyát, gondolom játékra...

Ha az órajeleit akarod összehasonlítani, csak be kellett volna írnod a Google-ba:

[link]

(ergó emez utóbbi jobbnak tűnik :-))

2014. aug. 18. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát mire ide írok tapasztalatokat, az nem 2 napon belül lesz.. Még egy alaplap kellene az I5 mellé és 8gb ramhoz is. Egy gépház sem ártana nem utolsó sorban, a táp pedig remélem elbír mindent.. (FSP Aurum S 500W)
2014. aug. 18. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!