Seasonic SS-300FS Tápról vélemények?
"Nem hinném, hogy elég lenne, a Geforce 9600 GT-nek 400W és 26A tápot ajánlanak. A Seasonic SS-300FS minőségi darab de a +12V1-ről csak 18Amps képes leadni."
Egyrészről ezt az ajánlást felejtsd el(fogyasztás teszt a kulcsszó. meg a TDP is jó dolog), jó ha maxon 100W-ot eszik a kártya. A tápnál meg nincs 12V1, egyetlen +12V-os ág van az is 15 Ampert tud.
Lásd:
Na szóval valószínűleg kevés lesz(nem mai darab szóval csatlakozó terén is nézd át), de ki lehet próbálni nyugodtan.
Na már megint itt ez az okoskodó 55%-os tápszakértő kontár. Seasonic SS-300FS +12V-os ág van az is 15 Ampert tud ? Már megint hülyeségeket írogatsz, mint a múltkor. Már egyszer helyre raktalak, miért nem mész lefeküdni?
"Na már megint itt ez az okoskodó 55%-os tápszakértő kontár. Seasonic SS-300FS +12V-os ág van az is 15 Ampert tud ? Már megint hülyeségeket írogatsz, mint a múltkor. Már egyszer helyre raktalak, miért nem mész lefeküdni? "
Ki tett kit helyre?:) Múltkor is baromságot írtál, de valami sosem változik(azonkívül eléggé gyanús ez az egy ember két felhasználó dolog esetedben) :) Amit linkeltél oda van írva a 15A max és 18A mint PEAK teljesítmény. Ha a kettő közt nem látod a differenciát nem neked kéne pont engem kioktatni :)
Te jobban tudod én eddig mit használtam mint én ugye? : Aranyos. Azután mint írtam a szövegértelmezésed is nulla, de hát nehéz is felfogni amit ír az ember.
Ezek után ha ezeket nem bírod elfogadni csak "vered" magad azt inkább mindenki érdekében hagyd ki.
A kérdéshez. Ha a tápja meg a gép is megvan nyugodtan kipróbálhatja, max lekapcsol a gép. Ha meg nincs meg neki értelemszerűen nagyobbat vegyen, de ezt írtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!