Vazo kérdése:
Genius gila vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
szeretnék egy ilyet venni érdekelne hogy van e valakinek ilyene és hogy milyen kezelni, megéri e az árát?2014. ápr. 20. 14:57
1/6 anonim válasza:
Olyanom van és én meg vagyok vele elégedve.
Bár a görgője az az enyémnek elég hangos de lehet hogy csak egy ilyet fogtam ki :p Nem tudom
2/6 anonim válasza:
Jókat hallottam róla.
Bár az RGB LED felesleges bele(16millió szín), ha az egér piros. Állíthatsz zöld színt, de a piros miatt enyhén ocsmány lesz. Működésre viszont nincs baj vele.
3/6 anonim válasza:
Nevetségesen drága, az árából szinte egy régebbi deathadder vagy valami értelmes Steelseries egér(kinzu, kana stb.)
4/6 anonim válasza:
Steel series is csak túlértékelt szar. Razerről nemtudok véleményt mondani de nemrég volt egy steel series sensei raw egerem ami talan egy nüansznyival adta jobban mint az előtte használt X7-es. A legprofibb játékosok is csak a pénz miatt adják a nevüket az SS termékekhez, mivel levannak szerződtettve reklámarcnak. Szerinted Sulák Andrea vagy a ki a fene minden reggék Activiával kezdi a napot, mint ahogy a reklámban mondja?:D Ár/érték arányban szerintem egy nagy szar. A Gila szerintem se éri meg. Ha már Geniust akarsz venni egyik ismerősöm aki elég pro cs-ben a Genius GX maurust nagyon dicsérte és igazán jó ára van.
5/6 anonim válasza:
ad1. Az activiás vagy mi a fene joghurt hasonlatod egyértelmű és pöppet sértő
ad2. Azért mert te épp vettél egy gyártótól egy túlárazott marketing kacatot nem lesz minden darab olyan(lásd pl Razer DA vs tapain)
6/6 anonim válasza:
Nekem már rendelés alatt áll a Deathadderem meg a Deathstalkerem :) Nem eredeti áron, ismerőstől megúszom olcsóbban. De ezek biztos nagyon állatok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!