Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya vásárlás előtt...

CRIHSSZ kérdése:

Videokártya vásárlás előtt állok és egy kis segítséget s szeretnék, hogy ÁR/ÉRTÉK mi lenne megfelelő választás? 35k-45k értékben

Figyelt kérdés
és ha lehet kérni egy kis magyarázást is miért az a jobb a másiknál? Az R9-es szériát néztem de ha van valakinek jobb ötlete , valamint azért összegben nem a csillagos ég a határ . THX all
2014. aug. 18. 10:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
szóval akkor elméletileg jó lesz a r9 270/x vagyis hétköznapi hazsnálatra elég illetve játékra?!
2014. aug. 18. 12:16
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező. Jelenleg az R9 270x egy baromi jó ár/érték kategóriájú kártya. Ha azt megveszed, jó ideig biztosítva vagy VGA téren.

Ha nvidia párti vagy, akkor 2 gigás GTX 750TI kártyákat vegyél 40 körül, de azok gyengébben a tesztek alapján, nagyjából 40%-al.

(az elmúlt két hétben magyar és nemzetközi teszteket nyálaztam nonstop, mert én is egy 270x-et választottam végül, így pontosan tudom miről beszélek)

2014. aug. 18. 12:34
 23/27 A kérdező kommentje:
köszi ez meggyőző volt
2014. aug. 18. 13:10
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, hogy ilyen sokára reagálok, de közben dolgoztam, meg aludtam is... :-)

Látom kiéleződött a vita, megérkezett a sok Intel tudós (akik éjt-nappallá téve külföldi oldalakon olvastak dolgokat, amelyeket szintén Intel-pártiak írtak) és R9 szériaőrült... :-)

Meggyőző válaszra vártál és megkaptad kedves kérdező? Nos íme egy másik meggyőzés, a másik irányból:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..

:-)

Azon meg jót röhögtem, hogy 3-4 év alatt lehet a különbség 3-9000Ft is... :-) ...Te fiam azt sem tudod mennyi minden mást fizet anyád ezen kívül havonta ki miattad, és az nem csak 9000 Ft... :-)

2014. aug. 19. 09:08
 25/27 anonim ***** válasza:
59%
Igaz Mondó megint okos... Akart lenni, de nem jött össze.
2014. aug. 19. 09:13
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Bence! Mondtam már, menj el politikusnak! :-)

Én is mondtam már, hogy az AMD R(adeon) ... ...az az ATi utódja... :-)

De álljon itt egy kis jelmagyarázat csak Neked:

Intel -> Intel processzorok

AMD -> AMD processzorok

ATi -> ATi kártyák, Radeon-on, R9 szériások (pirosak)

nVidia -> GeForce, GTX (zöldek)

Engem nem zavar ha ti nem szeretitek az nVidia-t... :-) ...ettől függetlenül aki használja a videokártyákat, az tudja mi a különbség, de igazad van ehhez ki kell őket próbálni... ...én kipróbáltam! :-)

2014. aug. 19. 09:45
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem mondtad, de meggondolom :-)

Öhm, nVidia kártyá, van :D

2014. aug. 19. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!