Videókártya vásárlás előtt állok,2 típust néztem ki, szerintetek melyik lenne a jobb választás? HD7770-DC-1GD5 vs ASUS GTX650-E-1GD5? Asus P8Z77-V LX2 lapba i5 3570K-mellé menne.
2013. okt. 7. 13:05
2/6 A kérdező kommentje:
És fogyasztást tekintve valóban fele a Hd7770-hez képest a gtx650E?
2013. okt. 7. 13:12
3/6 Kirito-kun válasza:
nem... de ilyen konfighoz jóval komolyabb vga dukál
4/6 anonim válasza:
Minek kellett egy K jelzésű i5, ha ilyen gyenge vga-k mennek mellé?
5/6 A kérdező kommentje:
Erre van pénz,vagyis lesz...
Fent van egy kis elírás,mert ezt néztem,nem a DC verziót,rossz a link,de ahogy nézek összahasonlítást még így is jobb a gtx-nél.
2013. okt. 7. 13:21
6/6 A kérdező kommentje:
4. válaszadó. a K jelzésű proci az x264 HD kódolás miatt van,olcsóbb mint egy i7 és sokat ki lehet hozni belőle.
Elsősorban nem gamer gépet akartam,de most,hogy vettem egy új monitort,gondoltam veszek valami "értelmesebb" videókarit,mert eddig az igpu-t használtam(jobbnak bizonyult a régi 8600GT-nél)
2013. okt. 7. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!