Melyik laptop lenne a legjobb?
Leginkabb netezesre, filmnezesre, photoshop cs5 hasznalatara lenne. Windows 8-as oprendszer lenne rajta.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Szerintem a három közül az Acer a legjobb.
Na viccet félretéve, ha van egy külső tárhelyed, akkor szerintem mindenképp az E1-572G, jobb a GPU-ja, és a CPU-ja is, photoshop-hoz a 4giga RAM-ból lazán el lehet lenni, max AfterEffects-hez, vagy hasonlóhoz kellene már 8, de az i3-as proci könnyen bemelegszik ilyen terhelésre, pláne, ha mondjuk 3D-zni is szeretnél a PS-al. Ha nincs tárolód, akkor lehet szempont az 1TB vinyó, de szerintem nem annak kell meghatároznia. Nem tudom min fogsz dolgozni, de ha olyan dolgokon amit egyszer megcsinálsz, és utánna nem kell hozzányúlni, akkor learchiválhatod optikaira, és nincs gond a hellyel.
Szóval szerintem az E1-572G az ideális.
plusz, ha arról van szó, még mindig könnyebb bővíteni egy ram-ot, mint egy processzort, ha később kibővítenéd a használati körét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!