150. 000-ig a legjobb laptop?
Figyelt kérdés
Ennyi lenne rá a keretem, ebből kéne kihozni a lehető legjobbat. Kötekedni csak annyit szeretnék, hogy legalább i3-as (vagy megfelelő AMD, de lehetőleg inkább Intel), 4GB memória és dedikált videokártya (ebből pedig lehetőleg nVidia) legyen benne. Ezekre azért van szükségem, mert gyakran használnám CAD-hez (Inventor ill. Solid Edge, természetesen nem túl nagy összeállításokhoz).
Márka teljesen mindegy, nincsenek tapasztalataim laptopokkal. A mostani munkahelyemen egy Acer Aspire E1-571G-t használok, ami tökéletesen megfelel a céljaimnak. Ezt már olcsóbban meg lehet venni, a kérdés, hogy a plusz pár tízesért van-e valakinek jobb alternatívája.
2014. aug. 13. 13:25
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom! Az U-s proci mennyire hatrany?
2014. aug. 13. 15:44
3/7 anonim válasza:
Energiatakarékos. Tehát pl üzemidőben jobb lesz a géped. Még játszani is lehet vele, de persze nem egy turbo boostos i3 szintjén van. A vga-nak viszont elégnek kell lennie. Esetleg ha nem felel meg a vga, tudok olyat linkelni, amiben erősebb proci van, viszont gyengébb, emlékeim szerint gt 720as vga
4/7 anonim válasza:
bocs, azt akartam írni h ha nem felel meg a proci. Abban i5ös procira emlékszem, csak az nem Haswell
5/7 A kérdező kommentje:
Jöhet az is, köszi
2014. aug. 14. 22:45
7/7 anonim válasza:
Esetleg ha picit pótolsz, akkor megkapsz egy ilyet, ami sztem az árában a legjobb!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!