Melyik laptop a legjobb jelenleg 130-140e forintos kategóriában?
Figyelt kérdés
Főként átlagos otthoni felhasználásra és kis gépigényű online játékokra(Silkroad, Hearthstone, LoL és hasonlók) használnám. Persze ha tudtok olyat mondani ami komolyabb játékokkal is megbirkózik annak nagyon örülnék. Jelenleg ezt néztem ki( [link] ). Igaz csak 64bites gt740 vga van benne de még igyis eldöcög rajta egy farcry 3 nagyon nagyon lowon :D persze csak netes gameplay-t láttam erről, hogy van-e alapja nemtudom. Szóval a lehető legjobb gépet keresem max 140k-ig, lehető legjobb teljesítménnyel. És nem nemvárom el h 140ért gamer laptopot kapjak arra van asztalim, de ha már veszek egy laptopot akkor az a lehető legjobb legyen :D2014. júl. 30. 05:52
2/4 anonim válasza:
Szerintem ennyiért már lehet i3-as processzorral felszerelt laptopot venni, az jobb lenne mint a pentium.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen ezen sokat gondolkodtam, de játék szempontjából a vga fontosabb, 140ért i3 mellé max egy gt 720at kapok vagy hd 8570et ami lényegesen gyengébb a 740től. 150ért van egy i3 3110m + gt 740-el szerelt gép még esetleg ezen gondolkodhatok de ez már meghaladja a keretemet.
2014. júl. 30. 22:02
4/4 A kérdező kommentje:
Egy pentium b960 és gt 630m videokártyával szerelt g580hoz képest ez milyen? Mert 3550m procit kb ugyan olyannak írják a gt740 meg gondolom jobb vmivel a 630nál. Ezek a g580ak elég jól birják a játékokat.
2014. júl. 31. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!