Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 160-170ezer körül legjobb...

160-170ezer körül legjobb gamer laptop?

Figyelt kérdés
Csak laptop lehetséges tudom asztalibol jobbat tudnék venni szóval csak laptopot írjatok.

2014. júl. 14. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A gamer kategoriahoz ezt az osszeget meg kell szorozni legalabb 2-vel. Ebbol tudsz venni egy okes multimedias lapost, amin ezt-azt lehet jatszani. Kb legalkalmasabb, ami kijon az valamilyen i3, esetleg i5 lapos egy Gt 740m videoval. Egy ilyen szinte mindennel elboldogul minimumon (bar mar van par jatek amivel nem fog).
2014. júl. 14. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ennyiért gamert nem kapsz. 300 fölött keresgélj.
2014. júl. 14. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Gamer laptopot ennyiért nem kapsz. Kapsz olyat, ami ideig-óráig elboldogul az új játékokkal, de már azok között is lesz olyan, ami kifog rajta, és az idő előrehaladtával ez egyre csak rosszabb lesz?

Asztali konfig miért nem játszik? Ennyiből már egész korrekt kis gépet össze lehet rakni, ami ha nem is maxon, de medium-high beállítások mellett vinné az új játékokat.

2014. júl. 14. 18:25
 4/4 anonim válasza:
én se értek egyet a laptoppal én is azt vettem I5-öset 2 éve a bf3-mat meg az ilyen kategóriás játékokat viszi de a bf4-et már nem az új codot se és még sorolhatnám mit nem ezért vehetek új gépet mostanában amint megjön a pénz
2014. szept. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!