Miért indul újra a számítógépem játékok közben?
A fent említett problémám lenne,tudom már tele van ez az oldal az ilyen kérdésekkel de én konkrét megoldást szeretnék mielőtt beleölnék még több pénz a számítógépemben.
A számítógépem paraméterei:
CPU: AMD FX-6100 (3,5 Ghz)
VGA: SAPPHIRE RADEON HD 7870
Alaplap: Asus M5A97 R2.0 Evo
RAM: Corsair CMV4GX3M1A1333C9 2x4
A probléma télen kezdődött addig semmi gond nem volt a rendszer stabilitásával.
Pont most frissítettem volna a windows élményindexet amikor leállt,gondolkozom azon is,hogy esetleg amiket frissített volna azzal lehet a hiba? (Videokártyámat már legaranciáztattam és nem észleltek hibát)
A játékoknál egy kivétel van a League of Legends habár annál is szokott néha rosszalkodni amikor a töltőképernyőről belépek a játékba és újraindul de nem olyan sűrű mint más játékoknál,hogy belépek és 1-2 msp után már kezdődik a baj...
A minap elővettem gyerekorom kedvenc játékát a Heroes of Might and Magic sorozatot és azoknál is újraindul,nem osonhatunk el a részletek mellet,hogy ez már nem egy mai játék.
Már nem tudom mi tévő legyek.Táp cserét is ajánlottak már de először szeretnék egy megindokolt alapot,hogy tényleg ez a baja mivel nem szeretnék beleölni fölöslegesen megint pénz.
Válaszokat előre is köszönöm!
Áh bocsánat azt elfejeltettem.
chieftec ctg-500-80p
Milyen hűtő van a processzorodon?
Hány fokos a CPU-d?
Hány fokos a GPU-d?
Hűtő: cooler master hyper 212 evo
Alap hőfokokat tudok csak mondani:
CPU: 41 °C
GPU: 42 °C
Hát nem tudom mivel esélye nincs szerintem felmelegedni 1-2 másodperc alatt,hogy az lehessen a probléma.
46°C-50°C fokig megy fel stabilitás stresszel szóval nem hiszem,hogy a proci a ludas.
Már kitakarítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!