Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra a számítógépe...

Miért indul újra a számítógépem játékok közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az lenne a problémám amit már fönt is leírtam,hogy játékok közben újra indul a gépem.

Most már olyan játékoknál is előfordul amiknél ezelőtt 5-6 órán át való játszás közben nem...

A videókártyám nem lehet az mert azt szervízeltettem : Sapphire Radeon HD 7870

CPU: AMD fx-6300

TÁP:CHIEFTECH 500w-80p

ALAPLAP:ASUS m5a97 evo r2.0(augusztusban lesz 1 éves)

2014. ápr. 18. 01:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nézd meg játék közben a hardverek hőmérsékletét. Játék közben lépj ki (alt+tab) és nézd meg ezzel a programmal a hőmérsékleteket, hogy nem-e melegszik valami túl: [link]

Számítógép/érzékelő

Mennyi ramod van?

2014. ápr. 18. 01:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Először is... Miért nincs kikapcsolva az automatikus újraindítás?

Kapcsold ki, játssz, és ha bekapsz egy blue screent, annak az adataival gyere vissza.

2014. ápr. 18. 01:09
 3/13 A kérdező kommentje:

Túlmelegedés kizárva mert 4db venti van bent+CM procihűtő,VGA játék közben: 60+-°C között van CPU:50-60 között

Ram:8GB(4x2) CORSAIR

2014. ápr. 18. 01:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a probléma nagyon egyszerű, ahogyan a megoldása is. A tippem az lenne, hogy egyszerűen csak porosak a hardverek, ezért túlmelegszik a rendszer, ennek következménye a problémád.

A megoldás pedig a következő: Takarítsd ki a géped, pl. egy ecsettel vagy fúvóval.

( Porszívóval nem ajánlatos, mert könnyen kárt tehetsz a nyomtatott áramkörökben. )

Remélem ez megoldás a problémádra! :)

2014. ápr. 18. 01:20
 5/13 A kérdező kommentje:

Kikapcsoltam az automatikus újraindítást,ugyan úgy újraindult de semmi blue screen hiba szimplán csak újra indult és kész.

Ha ez segíthet : Most pl a Skyrimnál próbáltam ki (úgy,hogy ki volt kapcsolva az automatikus újraindítás) Ultrára raktam,mentem 5 lépést és újraindult,mikor very lowon játszok akkor semmi,nem indul újra.(esetleg ez segíthet valamit)

2014. ápr. 18. 01:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha blue screen nélkül indul újra, akkor táp.
2014. ápr. 18. 01:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) hát akkor úgy néz ki kezdhetek gyűjteni egy új tápra. :/
2014. ápr. 18. 01:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Valszeg táp, porosodás.. ugyan.
2014. ápr. 18. 01:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha biztos vagy benne hogy nem túlmelegedés, akkor sem árt kitakarítani, az sosem árt.

A kérdésem ez esetben viszont az lenne, hogy mutat-e a Windows - Már ha windows-t használsz - valamilyen hiba üzenetet az újraindítás valamelyik fázisában? Esetleg BSOD -ot (Blue Screen of Death, magyarul kék halál) mutat-e? Ha igen, kérlek fényképezd le, és oszd meg velünk, mert csak az üzenet teljes ismerete mellett, tudunk segítséget nyújtani neked!

2014. ápr. 18. 01:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát úgy látszik kissé lemaradtam, ti aztán gyorsak vagytok! :D

Éjszaka már kissé lassabban megy a gépelés, elnézést!

2014. ápr. 18. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!