Miért indul újra a számítógépem játékok közben?
Sziasztok,az lenne a problémám amit már fönt is leírtam,hogy játékok közben újra indul a gépem.
Most már olyan játékoknál is előfordul amiknél ezelőtt 5-6 órán át való játszás közben nem...
A videókártyám nem lehet az mert azt szervízeltettem : Sapphire Radeon HD 7870
CPU: AMD fx-6300
TÁP:CHIEFTECH 500w-80p
ALAPLAP:ASUS m5a97 evo r2.0(augusztusban lesz 1 éves)
Nézd meg játék közben a hardverek hőmérsékletét. Játék közben lépj ki (alt+tab) és nézd meg ezzel a programmal a hőmérsékleteket, hogy nem-e melegszik valami túl: [link]
Számítógép/érzékelő
Mennyi ramod van?
Először is... Miért nincs kikapcsolva az automatikus újraindítás?
Kapcsold ki, játssz, és ha bekapsz egy blue screent, annak az adataival gyere vissza.
Túlmelegedés kizárva mert 4db venti van bent+CM procihűtő,VGA játék közben: 60+-°C között van CPU:50-60 között
Ram:8GB(4x2) CORSAIR
Szerintem a probléma nagyon egyszerű, ahogyan a megoldása is. A tippem az lenne, hogy egyszerűen csak porosak a hardverek, ezért túlmelegszik a rendszer, ennek következménye a problémád.
A megoldás pedig a következő: Takarítsd ki a géped, pl. egy ecsettel vagy fúvóval.
( Porszívóval nem ajánlatos, mert könnyen kárt tehetsz a nyomtatott áramkörökben. )
Remélem ez megoldás a problémádra! :)
Kikapcsoltam az automatikus újraindítást,ugyan úgy újraindult de semmi blue screen hiba szimplán csak újra indult és kész.
Ha ez segíthet : Most pl a Skyrimnál próbáltam ki (úgy,hogy ki volt kapcsolva az automatikus újraindítás) Ultrára raktam,mentem 5 lépést és újraindult,mikor very lowon játszok akkor semmi,nem indul újra.(esetleg ez segíthet valamit)
Ha biztos vagy benne hogy nem túlmelegedés, akkor sem árt kitakarítani, az sosem árt.
A kérdésem ez esetben viszont az lenne, hogy mutat-e a Windows - Már ha windows-t használsz - valamilyen hiba üzenetet az újraindítás valamelyik fázisában? Esetleg BSOD -ot (Blue Screen of Death, magyarul kék halál) mutat-e? Ha igen, kérlek fényképezd le, és oszd meg velünk, mert csak az üzenet teljes ismerete mellett, tudunk segítséget nyújtani neked!
Hát úgy látszik kissé lemaradtam, ti aztán gyorsak vagytok! :D
Éjszaka már kissé lassabban megy a gépelés, elnézést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!