Miért fagy le a számítógépem játékok közben?
asrock p43de alaplap, intel core 2 duo e8400 proci, 2x2gb ddr2 es kingmax ram, nvidia 9800gt 1gb vga, 1tb samsung winyó, chief-tec 500w-os táp hát enyi lenne a konfig.
Nemrég cseréltem alaplapot mert az előző túl kicsi volt és nem fért bele több ram azt hiszem a fent említett lapnak a miniatx verziója volt tehát elég kicsi lap de azzal nem volt probléma.
Általába ha netezek nincs semmi gond a géppel de amikor játszani próbálnék általában egy 20-30 perc után behal a rendszer valamikor lefagy teljesen valamikor csak egy olyan üzit dob ki h a video kari 280.26 illesztője meghibásodott majd újra helyreállt. és ez megy folyamatosan. de viszont olyan is előfordult h bekapcsolom a gépet aztán a monitort és nem történik semmi mármint a gép megy de nem jelenik meg semmi a monitoron ilyenkor a reset gomb orvosolja a problémát de van amikor normálisan mükszik. kérlek segítsetek.
Ha nem új a videókártya én arra tippelnék hogy ki kell cserélni...:(
Nekem hasonlókat csinált bár azt a monitorost nem viszont a játékoknál ugyanez volt, kicseréltem és jó lett.
Szvsz ez lett bár nem is értek hozzá úgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!