Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel vagy AMD?

Intel vagy AMD?

Figyelt kérdés
játékra és hd videó/film nézésre kéne!

2014. aug. 7. 17:37
1 2
 1/14 Osynho ***** válasza:
Pénzfüggő.
2014. aug. 7. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Mennyire játékra? Az AMD APU-kat elég sokan kritizálják, de ha nincs szükséged komoly grafikai teljesítményre és megelégszel azzal hogy alacsony/közepes beállításon futnak csak az új játékok, akkor megspórolsz egy VGA-t.
2014. aug. 7. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Szubjektív.
2014. aug. 7. 17:39
 4/14 anonim ***** válasza:

Így van pénztárcafüggő.

Ha megteheted akkor Intel ha meg nem és inkább a grafikus kártyára költenél akkor az AMD is bőven megfelel a játékok futtatására. Attól ügg milyen gépre van természetesen szügséged.

2014. aug. 7. 17:40
 5/14 Stark2000 ***** válasza:

Intel fejleszthetőbb, kevesebbet fogyaszt, erősebb (általában), 40+ Ft felett éri meg.

AMD olcsó, többet fogyaszt, a gyári hűtő általában rossz, szóval 6.000Ftos hűtő kell rá, jobb alaplap, kicsivel erősebb táp (bár ez nem teljesen igaz, ha csak nem G3420-ról váltasz FX-9370-re), nem lehet fejleszteni (max az FM2+ oldalát, "APU"-ra...).

2014. aug. 7. 17:41
 6/14 anonim ***** válasza:
amd olcsóbb de az intel megéri az árát !! Ha olcsón akarsz kijön és a maradék pénz megy a vga árába akkor amd !!
2014. aug. 7. 17:43
 7/14 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem vegyél Intel-t:

Ebben az évben mondjuk megveszed a processzort:

(az árában már benne van az áramszámlád több évre,... ...ugyanis az IntelFAN-oknak az a mániájuk, hogy az AMD sokat fogyaszt... :-))

[link]

:-)

Mellékesen, én az AMD-mel mindent megcsinálok, legutóbb 5 virtuális gépet futtattam egyszerre és szerintem mindemellett full beállításon játszhattam volna a FarCry3-al... :-)

2014. aug. 7. 17:44
 8/14 anonim ***** válasza:

# 7

Egyetlen releváns okot arra, hogy xeont vegyen?

2014. aug. 7. 17:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ezekre az új játékokra.. nekem nem jönnek be.
2014. aug. 7. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha nem sajnálod procira a pénzed akkor intel i5,i7
2014. aug. 7. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!