Így van pénztárcafüggő.
Ha megteheted akkor Intel ha meg nem és inkább a grafikus kártyára költenél akkor az AMD is bőven megfelel a játékok futtatására. Attól ügg milyen gépre van természetesen szügséged.

Intel fejleszthetőbb, kevesebbet fogyaszt, erősebb (általában), 40+ Ft felett éri meg.
AMD olcsó, többet fogyaszt, a gyári hűtő általában rossz, szóval 6.000Ftos hűtő kell rá, jobb alaplap, kicsivel erősebb táp (bár ez nem teljesen igaz, ha csak nem G3420-ról váltasz FX-9370-re), nem lehet fejleszteni (max az FM2+ oldalát, "APU"-ra...).

Szerintem vegyél Intel-t:
Ebben az évben mondjuk megveszed a processzort:
(az árában már benne van az áramszámlád több évre,... ...ugyanis az IntelFAN-oknak az a mániájuk, hogy az AMD sokat fogyaszt... :-))
:-)
Mellékesen, én az AMD-mel mindent megcsinálok, legutóbb 5 virtuális gépet futtattam egyszerre és szerintem mindemellett full beállításon játszhattam volna a FarCry3-al... :-)

# 7
Egyetlen releváns okot arra, hogy xeont vegyen?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!