Egy Intel core i5 4690 3.5ghz-es proci ki tud hajtani egy gtx 770-et?
Kedves Bence!
Ha szöveget tudnál értelmezni, akkor észrevennéd, hogy ugyanazt írtam amit Te...
Te meg ha értenél hozzá, akkor nem hoznál fel egy olyan videokártyát példának, ami talán fele olyan erős sincs, mint a kérdésben szereplő.
Ha meg arányokról beszélünk, akkor a 2 processzor között jóval kisebb a különbség, tehát bukik az "arányosság" elméleted...
Talán írhatnál konkrétumokat is. Miért erősebb? A 256 Bit miatt? Vagy az operációs rendszer miatt( Linux,Windows)?
Vagy a számítási feladatok jellegéből adódóan( Játék, Közösségi erőforrásmegosztás, vagy konvertálás?)?
Ezeket egyiket sem ismerjük ezért írtam arányokat. Azt sem tudjuk mire szeretné használni, milyen környezetben.
Mert ha játék alatt nézed relatív ott a driver optimalizáláson múlik minden, ha viszont a GRID számítást veszem, akkor a brutális nyers erő, ami számít...
Nekem a fent említett cucc van, én ahhoz tudok viszonyítani...
Persze, ha neked ilyen cuccod van, légyszíves tedd közzé az élményindexet, vagy egyéb méréseid és a vita el van döntve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!