Egy Dual Core E5700 3.53Ghz-re húzva tud valamit kezdeni egy Sapphire R9 270x Toxic kártyával?
Remélem, nem a PCX-be vásároltál, mert akkor többet vissza nem kapod a lapot (talán még fizethetsz is).
Küldés előtt fotózd be a terméket!
Egyébként problémád nem lesz belőle, ha használod őket, max játékra nem lesz túl alkalmas a gép (mármint újabbakkal) de minden máshoz elég.
Egy darabig elég lesz neked.
1# Mi a baj a PCX-el? Ez engem érdekelne, csak mert onnan van az egész gépem, na meg haveroméknak is. Vagy itt, vagy privátban leírhatnád, mert érdekel engem.
Nekem hónapokig javították, miután fogyasztóvédelemmel fenyegetőztem, gyorsan jött egy levél, hogy hetek óta a polcon áll, a garancia ugrott, mert "fizikailag sérült" a termék.
Persze ha van annyi eszem, hogy lefotózom küldés előtt, akkor most tudnám bizonyítani, hogy nem én kentem össze hűtőpasztával...
(elég sok helyen sántít a sztori, de nem nagyon tudok mit tenni)
Akit a pcx érdekel itt talál véleményeket (többnyire nem túl pozitívak):
Elnézést kérek, hogy eltereltem a válaszolók figyelmét a témáról.
Ui.: Az 1. hozzászóló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!