Jó lenne így a gépem?
Amd II x4 750k proci
ASUS a55bm-plus alaplap
kingston 4gb ddr3 1600mhz hyper x fury ebből 2db
chieftec smart 600w táp
lg gh22ns50 sata dvd
seagate barracuda 80gb sata2 vinyó
xdl happy 31 b ház.
kb ennyi lenne...
Mit kellene esetleg cserélni a listán, ha kell és milyen vga-t todnátok mondani kb20k körül nem vettem még semmit meg ez csak terv ezért van még mozgásterem de a házat és a procit mindenképp szeretném ezt venni a többi alkatrésznél még tudok esetleg pár ezrest hozzácsapni. előre is köszi a válaszokat.

"vinyó tudom hogy kicsi de majd külsőt veszek egyszer úgyhogy elég ha a windows rámegy"
egy külső USB-n keresztül kapcsolódó merevlemezre gondolsz?

Nem rosszak a külső merevlemezek, de csak adattárolási szempontból. Elmenteni rá dolgokat. Filmeket, képeket zenéket stb.
Mindennapos használatra lassú. Ha rátelepítesz egy kb. 15 Gb-os játékot, és onnan használod, lassú lesz.
Most másoltam egy csomó dolgot az 500GB-os USB3-as külső merevlemezemre, kb 50MB/sec -el.
Egy SATA belső merevlemeznél változó, de 150MB/sec megvan átlagban.
SSD-nél még gyorsabbak ezek az adatok.
oké akkor majd rakok belsőt......
a többire ötlet ?
esetleg egy fx 6300 as procival?

ahogy nézem kb 90k-d van a gépre.
Ennyibe esélytelen, hogy beleférjen egy FX 6300. 24k maga a processzor, az alaplap is majdnem ugyan ennyi alá.
Neked egy pentium lesz a megfelelő választás.
Intel Pentium G3420 processzor
Asrock B85M PRO4 alaplap
Corsair 4GB DDR3 CMZ4GX3M1A1600C9 Vengeance memória
Sapphire R7 260X 1GB DDR5 11222-05-20G videokártya
Kolink CXA-P29-OP fekete számítogép ház
FSP 460W FSP460-60HCN OEM tápegység
És ehhez majd még veszel egy HDD-t. Belsőt vegyél, mert a külső az csak adattárolásra alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!