Jó lenne így a gépem?
Amd II x4 750k proci
ASUS a55bm-plus alaplap
kingston 4gb ddr3 1600mhz hyper x fury ebből 2db
chieftec smart 600w táp
lg gh22ns50 sata dvd
seagate barracuda 80gb sata2 vinyó
xdl happy 31 b ház.
kb ennyi lenne...
Mit kellene esetleg cserélni a listán, ha kell és milyen vga-t todnátok mondani kb20k körül nem vettem még semmit meg ez csak terv ezért van még mozgásterem de a házat és a procit mindenképp szeretném ezt venni a többi alkatrésznél még tudok esetleg pár ezrest hozzácsapni. előre is köszi a válaszokat.

A processzorokhoz többnyire adnak hűtőt, viszont megmondom őszintén amit ide írtál, azt nem venném meg. Egész elviselhető árban vannak már az FX procik, amik rengeteg szálon dolgoznak, magas órajel. Meg hát ugye, fx. Működés közben magának állítja az órajelet attól függően, hogy mennyire van kihasználva. Nem pörög feleslegesen akkora fordulatszámon a venti, stb.
Amúgy ilyen géphez szerintem kicsit sok a 600-as CH. Szerintem egy 500-as, max 550 es elég lenne, ezen pénzt is fognál.. A pár fogott ezresen pedig egy nagyobb winchestert tudnál venni akár, mert 80 gb hamar tele lesz :)

Dobozos procihoz adni fognak hűtőt, nem kötelező másikat venned. Ha nem húzod a procit akkor az is elég lesz, de tény, hogy a gyári hűtő ventije kissé zajos.
80GB merevlemez kicsi. Épphogy elég rendszerpartíciónak.
A többi része a gépnek elfogadható, látszik, hogy nem túlságosan tudsz sok pénzt áldozni, de ha játékra is akarod használni a gépet, akkor ne 20K -ért vegyél videokártyát, hanem minimum 30K-tól fölfele.

Inkább írd le, hogy mennyid van a gépre, és ebben azárban minek kell benne lennie. 20 környékén egyébként R7 250x (bármelyik apu-t lenyomja grafikus teljesítményben)
De inkább írj árat.

A55-s lapokat kerüljük,inkább A78 vagy A88
Tápnak Corsair CX430W
VGA pedig 250X,vagy ha később veszed az egyik 4GB-t,akkor R7 260X

Alaplapnak ezt ajánlom: Ez is FM2+ -os és nem drágább:
ASROCK FM2A88M Extreme4+
Nem kötelező mindjárt 8 GB (2x4GB) RAM-ot venned , elég egyelőre a 2 x 2GB, a maradék pénzt fektesd jobb videokártyába ha játszani akarsz.
De sajnos még nem egyértelmű, hogy új játékokat is játszani kell-e a gép....

Alaplapnak A88
Processzor az jo ebbena arkategoriaban
Ram most csak 1X4GB vegyel de semikepp se 2X2-t
Tapnak boven eleg meg sok is egy XFX 450W
HDD minimum egy 250GB szorits be
Haz amilyen neked tetszik
Vga-nak pedig minimum egy R9 250X es jobb esetben van 30K R7 260X ami sokkal erosebb ha igy veszed lesz egy eleg jo geped ebbenar arkategoriaban!

köszi jó fejek vagytok:)
45k 1 hónap (proci;alaplap;táp)
40-45k 2.hónap (ram+vga)
vinyó tudom hogy kicsi de majd külsőt veszek egyszer úgyhogy elég ha a windows rámegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!