Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha HDMI-DVI MM kábelt használo...

Ha HDMI-DVI MM kábelt használok tv és pc összekapcsolásához teljes DVI jelet fogok kapni?

Figyelt kérdés
A tv-n nincs DVI csatlakozó nekem pedig arra van szükségem, mivel a hdmi jellel elég input lagos a tv. Nem azt állítom, hogy a DVI jel megoldja ezt a gondot, de sok forumon olvastam, hogy jobb mint a HDMI.
2014. aug. 5. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Van HDMI->DVI átalakító...

[link]

Szokott érdekességeket csinálni, ha a videokártyát összekötöd a TV-vel... ...én pl. DVI-n keresztül csatlakoztattam a videokártyát a PC monitorára, és HDMI kábelen keresztül csatlakoztattam a videokártyát a TV-vel... ...érdekesmód a TV-t vette az elsődleges kijelzőnek, és pl a felbontás beállítását fordítva érzékelte, arról nem is beszélve, hogy első nekifutásra a billentyűzetem is megbolondult... :-)

2014. aug. 5. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Az MM az nem tom mi...

DVI: 1920x1200, a támogatott kép max. minősége. 60MHz/24bit. kb 4 Gb/s...

A HDMI 1.0 kb. ugyanez a specifikáció + hang 124kBps aszem

[link]

Mondjuk a HDMI1.0 és 1.4 között óriási a különbség.

De egy 60Mhz-s Full HS-s tévén elvileg nem látsz különbséget. 4k nál meg 3D nél már felejtős. A HDMI a jobb, ne higgy a fórumoknak (kisebb a zaj, más technologia)!

2014. aug. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!