Egy nagyon gyors válasz kellene, milyen HDMI kábelt vegyek FHD 3D-s TV-hez?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni 1-et és azt szeretném, hogy jó minőséget kapjak FullHD 3D-s filmeknél.
A hosszúsága mennyire rontja a minőséget?
Mert olvastam,hogy úgy 1,5-2 nél nincs semmi, 5m után már romlik a minőség kicsit.
Szerintetek 3m vészes?Monjduk 2 is elég lenne csak érdekel :D
Innen szeretnék rendelni szóval ha megkérhetlek linkelnétek innen 1-et?
Igen tudom román emag de lényegtelen :D
2014. aug. 1. 20:14
1/8 A kérdező kommentje:
2014. aug. 1. 20:20
2/8 anonim válasza:
ez úgy jónak néz ki ránézésre :D , de nem tudok románul és hogy ez mennyibe kerül azt se nagyon tudom, de mint mindenhol máshol (általában) a drágább az jobb
3/8 sosgabor83 válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Második az a gond,hogy magyar oldal onnan meg bajos a rendelés nekem :D
Első pont ezen gondolkoztam még csak ez 3m-es, amit írtam 3m-nél nem vészes ugye?
A fullHD-t jól viszi vajon? :D
2014. aug. 1. 21:06
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek itt a kettő közül(amit 1. linkelt meg amit én)melyiket vegyem inkább?FullHD-hoz kb mind2 jó de 3D-t szerintetek elvinné vagy milyen probléma lenne ha lenne?
2014. aug. 1. 21:12
7/8 A kérdező kommentje:
Mind1 megveszem amit linkeltem, mert azon az oldalon drágán jön ki több mint a fele csak a szállítás szóval inkább megveszem ezt ha megy a 3D jó ha nem akkor elég lesz a sima fhd film is sztem :D
2014. aug. 1. 21:32
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem amit linkeltem elsőnek :D
2014. aug. 1. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!