Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Fx 8320 vagy 8350 lenne...

AMD Fx 8320 vagy 8350 lenne jobb játékra? Illetve aki szokott olvasni amd híreket attól kérdem hogy megérné megvárni az új fx procikat?

Figyelt kérdés

#AMD #CPU #9350
2014. aug. 4. 11:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Elvileg a 8320 ugyanaz a processzor mint a 8350, kisebb órajelen. Én nem szeretek overclockolni, és nincs kedvem "elvileg" szóval kezdődő hozzáaszólások ellenőrzésével próbálkozni - feleslegesen, úgyhogy én a 8350-et vettem, és elégedett vagyok. De akinek nincsenek ilyen fenntartásai, az vesz 8320-at, spóról vele, állítgatja, és ő is elégedett lesz.

Egyetértek kérdezővel, hihetetlen hogy mit művelnek egyesek. Gondolom kamaszok vagytok. Majd előbb-utóbb megtanuljátok, hogy nem illik és nem is érdemes ráerőszakolni másra a véleményetek, bármilyen megalapozottnak is hiszitek (holott baromira nem azok, hiszen csak véleményt adtok, nem méréseket és nem bennfentes információkat, ráadásul a jövőbe senki sem lát, még ti sem).

2014. aug. 4. 15:25
 42/45 anonim ***** válasza:
Mi nem "eroszakoljuk" ra senkire se amit mi akarunk csak velemenyt mondtunk! Hogy az illeto ebben az esetben a kerdezo a penzebol a leheto legjobbat vegye! De ahogy szokas mondani: Mindenki sorsa kovacsa!
2014. aug. 4. 17:17
 43/45 anonim ***** válasza:
Mi más lenne, ha nem ráerőszakolás, amikor nem a kérdésre válaszol valaki, újra és újra. Ezt a kérdező többszöri kifejezett kérése ellenére is folytatni pedig - jó esetben - gyerekes, felnőttnél pedig inkább nem is részletezem.
2014. aug. 4. 17:58
 44/45 anonim ***** válasza:

"alá drága az alaplap, és igen, elmegy a gyári hűtővel, de az a hang, amit kiad, azt hosszú távon nem fogod tudni elviselni"

Ekkora hülyeséget :D 2000 RPM fölé nem megy a 6300-asom gyári hűtője, és egy k..va hangja nincs :D Kérdésre válaszolva, én inkább 8320-at vennék.

2014. aug. 6. 11:19
 45/45 anonim ***** válasza:

akkor te vagy süket vagy, vagy nem terheled a processzort.

Tapasztalatból mondom, hogy rettenetesen hangos. Nekem is volt FX-em, és rettenetes hangja volt, egy hónapig bírtam.

Hála istennek azóta megváltam tőle, nem volt jó választás.

2014. aug. 6. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!