AMD Fx 8320 vagy 8350 lenne jobb játékra? Illetve aki szokott olvasni amd híreket attól kérdem hogy megérné megvárni az új fx procikat?
Elvileg a 8320 ugyanaz a processzor mint a 8350, kisebb órajelen. Én nem szeretek overclockolni, és nincs kedvem "elvileg" szóval kezdődő hozzáaszólások ellenőrzésével próbálkozni - feleslegesen, úgyhogy én a 8350-et vettem, és elégedett vagyok. De akinek nincsenek ilyen fenntartásai, az vesz 8320-at, spóról vele, állítgatja, és ő is elégedett lesz.
Egyetértek kérdezővel, hihetetlen hogy mit művelnek egyesek. Gondolom kamaszok vagytok. Majd előbb-utóbb megtanuljátok, hogy nem illik és nem is érdemes ráerőszakolni másra a véleményetek, bármilyen megalapozottnak is hiszitek (holott baromira nem azok, hiszen csak véleményt adtok, nem méréseket és nem bennfentes információkat, ráadásul a jövőbe senki sem lát, még ti sem).
"alá drága az alaplap, és igen, elmegy a gyári hűtővel, de az a hang, amit kiad, azt hosszú távon nem fogod tudni elviselni"
Ekkora hülyeséget :D 2000 RPM fölé nem megy a 6300-asom gyári hűtője, és egy k..va hangja nincs :D Kérdésre válaszolva, én inkább 8320-at vennék.
akkor te vagy süket vagy, vagy nem terheled a processzort.
Tapasztalatból mondom, hogy rettenetesen hangos. Nekem is volt FX-em, és rettenetes hangja volt, egy hónapig bírtam.
Hála istennek azóta megváltam tőle, nem volt jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!