Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Fx 8320 vagy 8350 lenne...

AMD Fx 8320 vagy 8350 lenne jobb játékra? Illetve aki szokott olvasni amd híreket attól kérdem hogy megérné megvárni az új fx procikat?

Figyelt kérdés

#AMD #CPU #9350
2014. aug. 4. 11:34
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Istenem ,mert olvasni nem tudtok ... 2 AMD típus lett feltéve kérdésnek ,engem nem érdekel hogy ki az aki i5-öt venne , egyszerűen ez a 2 közül melyik éri meg jobban és már meg kaptam a válaszom rá de egyből jöttek az intel funboyok akik ha valahol amd-t látnak kiírva akkor már mondani kell a hülyeséget. Senki nem mondta hogy meg lesz véve bármelyik is ,egyszerű szimpla kérdés volt !! Nem érdekel hogy intel így és intel úgy !! Csak sajnos itt már csak így tudnak választ adni .. tisztelet kivételnek !!Tudom hogy erősebb az i5 de nem érdekel mert nem ez volt a kérdés, illetve egyáltalán nem kell 18e -ért hűtő mivel tuningolni nem mondtam hogy akarom !! Röviden és tömören :idegesít hogy teljesen kikerülik a kérdést és azt nyomják amire nem voltam kíváncsi !!
2014. aug. 4. 12:14
 12/45 anonim ***** válasza:
67%
Csatlakozzom az utolso kerdesehez es +1 a valaszanak! NEM SZABAD CSOLATASU LENNI!
2014. aug. 4. 12:15
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Az egesz FX sorozat kozul mar csak ketto eri meg az arat es 6330 es a 8320!
2014. aug. 4. 12:16
 14/45 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csőlátású ,mivel a hónapokban építek gépet azért minden tesztet nézek és olvasom a híreket meg itt a kérdés/válaszokat ...De egy lol-hoz és wow-hoz ne keljen már nekem egy i5 kérem szépen :D
2014. aug. 4. 12:18
 15/45 anonim ***** válasza:
ahoz elég g3220 felesleges az fx
2014. aug. 4. 12:23
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálok a kérdező helyett válaszolni, de bármit csinálok ez akkor is az én véleményem fogja tükrözni, úgyhogy ...

Őszintén szólva nekem sem kellene i5 játékra.

Amit egy procitól elvárok, az az ,hogy húzható legyen és a foglalata még kibírja pár évig. Hogy ne kelljen már alaplapot is vennem ha a procimat már gyengének érzem...

Erre jó a 1150-es foglalat. De mivel nem vagyok milliomos ezért nem tudok megfizetni egy 60.000 Ft-ba kerülő INTEL Core i5-4670K-t ami a legolcsóbb húzható i5.

Viszont meg tudom fizetni az INTEL Pentium G3258-at ami csak 20.000 Ft és húzható mint állat....

1150-es lapba tenném, és pár év múlva mehet bele a 60.000-es proci ami már nem fog annyiba kerülni (persze szigorúan csak akkor, ha esetleg nem jön ki jobb és olcsóbb időközben )

2014. aug. 4. 12:23
 17/45 anonim ***** válasza:
74%

de pont hogy csőlátású vagy, mert ugyan annyiba jön ki egy i5, mint egy 8000-res FX, mégis az előbbi erősebb.

Ha valaki erre azt mondja, hogy nem érdekli, hogy erősebb, neki akkor is az AMD kell, az igenis csőlátású.

Ha annyira nézegetnéd a teszteket, látnád, hogy az i5 mennyivel jobban megéri.

És nem vagyunk FANBOY-ok, csupán tudunk gondolkozni, és látjuk, hogy ugyan azért a pénzért mi éri meg jobban.

Lol-hoz meg ugyan úgy felesleges a 8320 is, de ha már megteheted, hogy ennyi pénzt rászánsz, akkor miért nem az erősebbet választod? Egyszerűen nem értem.

Nem értesz hozzá, nem vagy jártas a témában, akkor miért nem lehet hinni annak, aki ért hozzá?

Arról ne is beszéljünk, hogy az FX széria régi, egymagos teljesítményben hullagyenge, és nagyon elavult (már megjelenéskor elavult volt az akkori intel processzorokhoz képest)

2014. aug. 4. 12:27
 18/45 A kérdező kommentje:

AMD FX 8320 processzor 33e

Intel Core i5-4440 processzor 43e

ÉS nem csak azt kell lökni hogy még cserélni kell hűtőt mert tény ha olyan játékkal játszanék ami megfingatja vagy éppen húzni akarom akkor kell de ahhoz hogy egy sza*ros LOL ÉS WOW menjen úgy ahogy akarom ahhoz nem muszáj , árban jobban kijöttem és ha később akarok makkor veszek egy hűtőt és húzok rajta azt annyi !!

2014. aug. 4. 12:28
 19/45 anonim ***** válasza:
52%

Még valami és most tényleg vonatkoztassunk el az Inteltől

maradjunk AMD vonalon, tegyük fel már megvan az AM3+ foglalatú alaplap.

LOL-ra meg WOW-ra is elég lesz egy akármilyen 4 magos AMD. Felesleges a 6 meg 8 mag játékra.

Meg BF4-re is.

Meg COD Ghost-ra is.

Csak egy jó videokártyád legyen a proci mellé ez számít jobban

2014. aug. 4. 12:29
 20/45 A kérdező kommentje:
Nem vagy funboy de ha valaki amd-t akar akkor már habzó szájjal írod a költeményt ....
2014. aug. 4. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!