Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Fx 8320 vagy 8350 lenne...

AMD Fx 8320 vagy 8350 lenne jobb játékra? Illetve aki szokott olvasni amd híreket attól kérdem hogy megérné megvárni az új fx procikat?

Figyelt kérdés

#AMD #CPU #9350
2014. aug. 4. 11:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
akkor a fx 8320 nekem mind1 te szóród a pénzt xDDD
2014. aug. 4. 12:44
 32/45 anonim ***** válasza:
52%

Nekünk m1,hogy mire szórod a pénzt,magyar embernek sosem a minőség volt az első (tisztelet a kivételnek).

Felőlünk vehetsz te gyengébbet,rosszabbat drágábban a te dolgod maximum nevetünk 1 jót,hogy az AMD fanság a teljesítmény rovására ment,sőt drágábban "gagyibbat" hová fajul ez a világ...

2014. aug. 4. 12:47
 33/45 anonim ***** válasza:

"És a hűtő nincs is benne... "

Minden dobozos procihoz adnak hűtőt :)))

2014. aug. 4. 12:48
 34/45 anonim ***** válasza:
úgy értem hogy NORMÁLIS hűtő
2014. aug. 4. 12:49
 35/45 A kérdező kommentje:
funság ? XD egyik sincs és már fun vagyok mert feltettem egy kérdést !! de jó nekem xD
2014. aug. 4. 12:49
 36/45 anonim ***** válasza:
52%
Amennyire az AMD-re hajlasz,és bármilyen benchmark,teszt egyéb és ésszerű logikus gondolat menet kerüt eddig elég ,te csak AMD-t szajkózod.
2014. aug. 4. 13:26
 37/45 anonim ***** válasza:
61%

az még mindig fan...

Amúgy meg menthetetlen vagy kérdező..

2014. aug. 4. 13:26
 38/45 A kérdező kommentje:
Mert meg mertem kérdezni hogy melyik amd jobb a 2 amd közül ? Hát jó ,látszik nem vagy tisztában ,hogy mi az a fan ! HA megkérdezem hogy hogyan kell húslevest csinálni AZ NEM AZT JELENTI HOGY BIZTOS HOGY FOGOK ...csak egy kérdés.... logic
2014. aug. 4. 13:29
 39/45 anonim ***** válasza:
Akkor csak elméletben akartál wowozni és lolozni is?
2014. aug. 4. 13:32
 40/45 A kérdező kommentje:
Istenem ... sajnálom hogy ennyire nehéz felfogni ...! Elmagyarázom ... én nem írtam le az i5-t ,tudom hogy erősebb ,jobb és .... !! DE mondom DE miért nem lehet a kérdésre válaszolni ? NEM AZ VOLT A KÉRDÉS HOGY MILYEN PROCIT VEGYEK ÉS NEM IS AZ HOGY INTEL VAGY AMD , 2 amd típust felsoroltam és megkérdeztem ,hogy melyik a jobb !! de csak ez a 2 közül , nem intel és amd közül melyik a jobb... !! Mi az hogy elméletben lol és wow ?Ezek az elsősorban használt játékok de nem zártam ki a többit se..Még jó hogy nem veszelt intel-t mert még AMD-T SE VESZEK !Tudod van egy kérdés akkor arra válaszolunk és ha leírod ,hogy szerinted ez a jobb de inkább i5 akkor meg kérdezem hogy miért és arra már lehet sorolni hogy mivel jobb az i5 !! Sajnálom hogy nem vagy képes felfogni de ez van jobban nemt udom elmagyarázni...
2014. aug. 4. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!