Bialkó.Dénes kérdése:
Ps4 bundle-t tervezek venni!?
Figyelt kérdés
ilyet [link] nos ez 1 akció vagy ez marad elég sokáig hogy 140k ez a csomag ? mert az az igazság hogy ilyen bundle-re pályázok októberben csak remélem hogy nem second son lesz mellette hanem az Assassin's Creed Unity hogy ez lehetséges hogy lesz ilyen ? vagy érdemes inkább ezt megvenni ? olyan válaszokat nemszeretnék hogy majd 1-2 év mulva éri csak meg merthogy olcsóbb lesz meg stb mert max 5-10ezret menne le szerintem és ha októberben kijön a Unity nem 1-2 év mulva akarok vele játszani ami mostfog kijönni... addigra már a multi is offos lász már kb de am a jövőben lehet számítani a ps4re elég jó játékokra ?2014. aug. 3. 23:17
1/1 anonim válasza:
Kizárt hogy Unityt rakják mellé,ha megnézed mindig exclusiveot raknak mellé,kivéve fifa.Azért se adnák mellé,mert a legújabb játékot úgyis megveszik magában,felesleges hozzárakni.Én pont most vettem ilyet,szerintem nem sokáig lesz ez az akció,gyorsan le is csaptam rá :D
A helyedben nem várnék októberig.30 ezret spórolsz ha így veszed,a inFamous Second Son meg egy nagyon jó játék.
PS4-re most jön Driveclub,Diablo 3,Fifa 15,Metro Redux,inFamous First Light,GTA V,Uncharted 4,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!